Förlåt,

Chacha alla söta och förlåt för att jag inte uppdaterat på hela helgen. Jag tog ett litet brake från bloggen för att bara vara med vänner och ta det lugnt i helgen. Det är roligt att se att det ändå är ett stadigt antal läsare som kollar bloggen varje dag, det gillar vi<3 Jag kom precis på att jag har ett stort prov i historia imorgon såjag måste verkligen öppna mina böcker för att försöka plugga lite nu. Bloggen drar igång som vanligt igen imorgon.

Jag har dessutom två invites till spotify som jag inte har någon användning för så om det är någon som inte har spotify är det bara att kommentera, först till kvarn är det som gäller.
Pusspuss



"Jay Sean - Do You Remember"


2010-01-31 | 16:35:20 | | 9 Kommentarer

Torsdag och en #1 Bapi.

Åh jag fick den godaste frukosten idag men kanske inte den nyttigaste haha. Pappa är ledig hela veckan men av någon anledning går han upp sjukt tidigt ändå. Idag skulle han ut och köpa lite saker på Hornbach och liknande så jag låg som jag gjort sedan i tisdags nerbäddad i soffan och kollade på film när pappa ringde hem och frågade om jag ätit frukost än. Han sa att jag inte behövde tänka på det för han snart kommer hem. Mhmm, han kom hem med en stor kebabtallrik, kan frukosten bli mycket bättre? så sjukt gott var det haha.
Jag känner att man inte har så stor ork att blogga när man är sjuk men jag gör mitt bästa ändå så ni får inte tro att jag sviker er eller något sånt. Jag checkar in senare.
Pusspuss.

2010-01-28 | 16:25:08 | | 5 Kommentarer

HOPE FOR HAITI<3

Ni som har ett hjärta och bryr er om det som skett i Haiti kan skicka

AKUTSP1B till 72900 och skänk 50 kr.

Pengarna går via min skola och direkt ner till röda korset som redan befinner sig i Haiti.

Hope For Haiti(L)

2010-01-27 | 16:35:05 | | 0 Kommentarer

Wednesday

Chacha alla söta, min hals har det inte blivit något bättre med utan istället snäppet värre. Det gör att min dag har varit för slapp i soffan med glass och "The City", det har faktiskt blivit en del avsnitt eftersom jag vaknade allt för tidigt imorse, runt 9 typ. Men för en stund sen tänkte jag passa på att kolla bloggmailen och bland några läsarmail hittade såg jag att det stod Voddler, när jag såg att de skickat en invite till mig blir jag rikigt glad men den glädjen försvann fortare än den kom. Voddler var verkligen inte som man tänkt sig utan det fanns enbart ett fåttal filmer och när man väl hittade någon som faktiskt gick att se på kostade den 19kr att kolla på, whats up with that lixom? inte okej. Men jag kanske skulle få 2 invites som jag i sådanna fall lottar ut.
Nu skall jag återgå till "The City" och sedan väntar "Laguna Beach" haha, jobbigt att man fastnat för sånna serier men det blir väl så när man är uppväxt med en storasyster,
Pusspuss


2010-01-27 | 16:27:52 | | 0 Kommentarer

California life,

Chacha bloggen, första gången jag sitter upp i soffan sedan kl 14 typ. Jag har legat nerbäddad under ett täcke med mjukisbyxor, hoodie och systers mysiga duntofflor hela dagen, jag har sett hela säsong 5 av" The Hills" och för varje avsnitt längtar jag bara mer och mer efter värmen skulle mer än gärna flytta till C.a. och typ jobba på en modeagentur som Laura, fatta vad chill det hade varit. Nu skall det bli att kolla på "The City" istället, jag får se hur många avsnitt jag orkar kolla på innan jag somnar.
Godnatt och Pusspuss,

The City

2010-01-26 | 23:13:24 | | 0 Kommentarer

The Hills-Marathon

Chacha, jag har plågats av min hals hela dagen. Den gör så sjukt ont, det är inte som när man har lite ont i halsen och det värker när man sväljer utan det gör ont hela tiden. Jag har köpt sånna nya halstabletter som heter Zyx, haha det känns riktigt konstigt att ta dem för de fungerar som lokalbedövning så hela halsen domnar bort.
Ett tips jag kan dela med mig av är att det inte är så smart att träna i shorts när det är -10 grader och man redan har lite ont i halsen.
Jag tror inte det blir någon skola dagarna nu framöver, man vill ju inte förvärra det så man inte kan åka skidor nästa vecka. Så nu skall jag bara bädda ner mig i soffan och ha ett marathon med The Hills.
Pusspuss

2010-01-26 | 15:34:25 | | 1 Kommentarer

Bra att veta,

Chacha alla söta, det var meningen att jag idag skulle plugga på historia men istället fastnade jag på aftonbladet. Det var spciellt en artikel jag fastnade för, den handlade om att pensionärer har mer sex än yngre. Bra att veta lixom, det är ju verkligen sånt man vill veta. Samtidigt är det lite roligt att tänka sig att de har så lite fridtid att de ligger hemma hela dagarna. Det är ju bra att de har något att göra eller vad säger ni?
Jag är faktiskt på ganska bra humör idag, jag tror det beror på att jag vaknade kl 7 imorse och la mig i soffan och kollade sedan på vakna med de voice hela morgonen, sen vet jag också att jag har träning om en stund och då blir jag alltid lite extra glad.
Nä nu måste jag plugga och äta nåt innan träningen också. Jag spanar in senare.
Pusspuss.


2010-01-25 | 15:58:32 | | 2 Kommentarer

SÖNDAGSTRÖTT,

Chacha alla, har inte gjort någon tidigare update idag men det är för att jag faktiskt inte suttit framför datorn idag. Jag vaknade vid tre av att mamma frågade om jag ville ha "frukost", självklart ville jag det haha. Det blev som igår nybakat bröd och hallonkräm, sedan var det tänkt att jag skulle öppna min ekonomibok för att plugga inför kunskapstestet imorgon men självklart blev det som vanligt inget med det. Istället gjorde jag lite allt möjligt, kollade lite kläder i olika tidningar, försökte övertala pappa att köpa en Mac istället för en windowsbaserad, pratat med syrran om gårdagen m.m. Sedan hade jag inte så mycket tid över för det var dags för fotbollsträning, alltid nice.
Nu har jag iaf bestämmt mig för att plugga lite men det hade underlättat om jag visste vilka sidor det var men det löser sig nog, jag vet ju iaf vad det jag skall kunna handlar om så det skall nog inte bli några problem.
Pusspuss

"John Legend - Motherless Child" HOPE FOR HAITI

.

2010-01-24 | 20:17:27 | | 1 Kommentarer

Apple vs Windows?

Chacha alla söta, jag har ett litet problem nu. Jag skall iväg om en stund och kolla på en ny dator men jag vet inte riktigt vad man skall satsa på. Jag har lixom tröttnat på allt som innefattar Windows, det är inget nytänkande alls så jag har istället börjart fundera på Apples Macdatorer, är det något att ha? Jag själv tycker att Mac verkar vara ett riktigt sjysst OS men pappa är helt emot det och säger att det inte finns nån säkerhet bakom det om det krashar lr liknande. Är det någon av er läsare som kör med Mac och kan berätta hur det är?
Pusspuss



2010-01-23 | 16:41:33 | | 11 Kommentarer

Lördag,

Chacha bloggen, lördag idag och jag vaknade för en timme sedan typ. Blev väckt av att pappa står och lyser mig i ögonen med en ficklampa, strömmen hade tydligen gått så han hade fått komma hem från jobbet. Sedan blev det en riktigt härlig lördagsbrunch eftersom mamma (som vanligt) bakat en massa bröd, alltid nice lixom. Det är som sagt lördag idag, vad händer hos folket? själv har jag inget planerat så får se vad dagen/kvällen har att bjuda på. Jag skall iaf ta det lugnt en stund till och sätta på en film så jag vaknar till ordentligt, jag behöver minst 3 timmar innan jag är "vaken" haha.
Fick reda på igår att jag är med i en så kallad "fjortisfilm" på youtube haha, lite otippat faktiskt.
Jag spanar in på bloggen senare,
Pusspuss

FavoritChrillan @ 3:02


2010-01-23 | 15:41:54 | | 1 Kommentarer

Har du hört ryktet om Morgans,

Chacha bloggen, kom hem från filmen nyss (Har ni hört ryktet om Morgans). Den var faktiskt bra, jag undrar bara hur majoriteten av svenska befolkningen kan påstå att den är humprbefriad. Däremot kan jag säga att den inte varit någonting utan Hugh Grant, han gör lixom hela filmen med sina små instick här och där brytandes på sin engelska accent. Jag måste även nu säga att jag stör mig nåt enormt på alla "coola" grabbar som går på bio för att sedan sitta och bråka med allt och alla bara för att spela tuffa inför tjejerna som sitter bredvid med sina platinablonda hår. Man känner bara för att släppa popcornen och gå fram och skalla dem en efter en och sedan helt ostress gå och sätta sig igen men så fungerar det tyvärr inte.
Nu skall jag ner och byta om till mjukisbyxor och en hoodie, spanar in på bloggen senare.
Pusspuss


2010-01-22 | 23:24:02 | | 0 Kommentarer

Fredagsmyys,

Äntligen fredag och jag är redan trött, lite segt men ändå sjukt skönt. Idag var sista korta fredagen för nu kommer jag sluta kl 15 under 8 veckor framöver, inte dåligt opepppå det.
Dagen varit soft med kort skoldag och sedan hem, min lilla minikusin eller ja han är 5år nu så han kanske inte är så liten längre men han har iaf varit här idag, alltid mysigt. Jag skall snart ner och göra mig i ordning för att sedan åka in till stan och kolla på bio med mamma, tro det eller ej men en tonåring kan faktiskt gå på bio med sin mamma. Hon frågade i förgår om jag ville gå med så varför inte, då vet man att det kommer bli god mat i stan och lite sånt.
Jag checkar in när jag kommer hem igen,
Pusspuss

Haha jag har suttit och lyssnat på en låt från 2007 hela dagen, den har lixom betsatt sig fast på hjärnan.

"Ky-Mani Marley - Ghetto Soldier"


2010-01-22 | 17:43:17 | | 2 Kommentarer

1 Million, Paco Rabanne

Chacha alla söta, precis hemkommen och nyduschad efter en skön träning.
Jag såg att det var några som gissat på vad det var jag köpte tidigare idag och det var en som var to close to be true haha. Det var "Sanna" som gissade på ett antal saker men en av dessa saker var rätt, nämligen en parfym. Jag köpte den efterlängtade "Guldparfymen" från Paco Rabanne, parfymen heter 1 Million och flaskan har en riktigt coolt utseende. Ingen flaska man skäms för att ställa framme iaf. Det var längesedan jag tyckt att en parfym faktiskt luktat så gott.

Nu väntar en skål med fruktsallad men jag checkar in senare om jag orkar.
Pusspuss

Kärlek haha

"Guldtackan"

2010-01-21 | 21:07:35 | | 1 Kommentarer

Torsdag,

Chacha alla söta, kom precis hem från en liten shoppingrunda på stan. Har lite huvudvärk men det går säkert över när jag tränar sen, så är det alltid. Har annars varit en helt okej dag med filmförberedelse i tyskan, sen har jag sån tur att jag har vikare i engelska och hon är igentligen utbildad industriinjengör så hon kan det tekniska sedan utbildade hon sig på en konstskola så hon älskar design och liknande så en stor del av hennes liv består faktiskt av bloggande, därför satt jag hela lektionen och pillade med den nya "bloggsidan" jag blivit inbjuden till. Hemsidan heter Soclog och ni kan besöka min sida HÄR. Sista lektionen var sedan simning och livräddning på Valhalla så det har inte varit en speciellt krävande dag.
Jag svängde även in på Åhléns när jag slutat för att köpa nåt jag velat ha länge, vad det var får ni se sen.
Nu skall jag äta nåt och försöka läsa lite ekonomi.
Pusspuss(L)


DagensOutfit:
Jacka - Zara
Tröja - H&M.
Byxor - Zara
Skor - DinSko.
Stickad Halsduk - H&M.


2010-01-21 | 16:04:01 | | 6 Kommentarer

Plugga, vad är det?

Chacha igen, blev som jag befarat inget plugg idag. Jag har istället kollat ikapp mig i Paradise och ätit soltorkad ananas haha, lite skum smak i början men efter de 3-4 första var det det helt okej och sedan blev det bara godare och godare. Nu skall jag duscha och göra mig i ordning och sedan sätta på en film, jag måste somna tidigare än vanligt ikväll för jag är outhäderligt trött på monarna nu.
Imon är det iaf en chill dag med 3 lektioner varav sista är simning, sen har jag fysträning på kvällen och nån stans där i mellan skall jag försöka knöka in lite historia- och lite mark/planekonomi.  Vi hörs imorgon och tills dess kan ny lyssna på en låt som inte är nåt vidare "bra" utan det är mer en låt som klistrar sig fast på hjärnan.
Pusspuss(L)

"Owl City - Fireflies"


2010-01-20 | 22:15:33 | | 1 Kommentarer

Onsdag

Chacha bloggen, kom hem för en stund sen efter en "slitsam" skoldag. Trött som få är jag i alla fall så jag skall lägga mig på soffan och kolla de tre senaste avsnitten av paradise hotel för att sedan kanske men bara kanske kolla lite på historian jag har prov på nästa vecka. Det kommer med största sannorlikhet inte ske, jag börjar alltid dagen innan för det känns som jag behöver pressen på mig för att komma ihåg allt. Jag har ju trots allt aldrig under mina 10,5 år i skolan råpluggat inför ett prov och jag har ju heller aldrig haft ett IG så det verkar ju funka. Men men jag checkar in senare när jag vilat upp mig lite haha.

Pusspuss.


DagensOutfit:
Jacka - Zara
Byxor - H&M.
Skor - Converse
Mössa - Rut. m.fl.
Nerds - H&M.

2010-01-20 | 15:57:09 | | 1 Kommentarer

Kvinnlig domenans?

Alla femenister tjatar om denna jämnlikhetspolitik som måste råda i Sverige för att vi skall kunna kalla oss ett frihetens land. Var har vi då denna jämnlikhet när det gäller mode? Om man som kille bryr sig om vad man har på sig är man gay och liknande (samma sak om man bloggar som kille), varför har inte en kille samma rätt att tänka på sina kläder som en tjej? Man kan se detta när man sitter och kollar kläder på olika hemsidor, det finns inte alls ett lika stort urval för oss killar som det gör för tjejer och när man ibland går in i en butik för att handla kläder kan man ofta bli anorlunda behandlad, det känns nästan som att man är en liten pojke när de i butiken skall komma fram och fråga med sin tillgjorda barnröst om man behöver hjälp femtioelva gånger. Jag kan väl själv välja vad jag skall ha på mig, vad f*n är problemet lixom? Men vad det gäller onlineshopping har H&M nog det största försprånget vad det gäller jämnlikhet trots att det har en bra bit kvar. Sämst är Åhléns, en butik som jag ofta handar i. Det är troligen den butik jag hittar mest i men när man sedan sitter hemma och kommer på att man kanske skulle behöva en ny västa nu till våren vilket man vet att Åhléns har ett stort utbud på så går man självklart in på deras hemsida för att kolla. Det enda jag kan hitta till oss killar är två par kalsonger och ett skärp i princip. Så en än gång, var gömmer sig jämnlikheten?
(Kan också säga att jag inte är gay, jag gillar mode men det påverkar inte min läggning!)



2010-01-19 | 22:05:26 | | 0 Kommentarer

Oj då!

Chacha alla söta, jag har inte varit i skolan idag. Det började med att jag vaknade vid 07.00 imorse och kände mig lite krasslig men jag gick ändå upp för att göra mig i ordning, när jag sedan satt och kollade på tv i väntan på bussen slocknade jag. Jag vaknade igen när klockan var 11.30 men då med världens halsont. Resten av dagen har jag tillbringat i soffan med tv och musik men det känns redan något bättre så imorgon blir det nog skolan igen. Nu skall jag äta middag, jag tror det blir varma mackor eller något för de andra skall äta ugnsbakad lax vilket jag inte klarar av att äta. Lax skall ätas grillad, så är det bara!
Jag får se om jag orkar göra ett inlägg senare, Pusspuss<3


2010-01-19 | 17:43:54 | | 1 Kommentarer

Spotify on the bus,

Chacha alla söta, är nyduschad efter en skön träning. Vart fys idag igen så är lite seg i benen och magen men man överlever. Jag har ägnat min tid till att göra en by spellista på spotify som jag kan lyssna på väg till skolan, jag älskar spotify på mobilen. Det är sjukt skönt att bara kunna plocka upp telefonen och lyssna på vilken musik man vill istället för att behöva ladda ner musik, men laddat ner har jag "aldrig" gjort för det är ju olagligt hihi.
Nu skall jag sätta på nån film lr nåt och bara varva ner. HÄR ÄR SPOTIFYLISTAN för de som vill ha.

PussPuss.


2010-01-18 | 22:04:29 | | 0 Kommentarer

Ny vecka.

Chacha bloggen, får be om ursäkt över att jag inte varit så aktiv här under helgen. Det har varit en skön helg med polare och sånt.
Ny vecka och nya mål, är det inte så man säger? haha. Jag ser iaf bara framåt, jag vill ha lov nu nu nu! Helst sommarlov men sportlovet kan få komma nu också om det vill. Men tänk er sommarlov, chilla i solen på dagen och polare på kvällen, kan det bli bättre? Men nåt jag fick reda på idag som jag faktiskt ser fram emot är att jag skall åka skidor med skolan i mars. Det skall bli roligt, jag skall åka skidor med syrran och kanske john också om två veckor också så det är också nåt jag ser fram emot. Det är bra att man har sånna småsaker att hela tiden se fram emot så man inte blir helt deprimerad över skolan.
Annars har det väl varit en degdag med ekonomi och historia, bra att man har laptopen att fördriva tiden med.
Nu skall jag äta nåt och sedan sätta på en film innan träningen som är ikväll (ännu en sak att se fram emot) så jag checkar in senare. Pusspuss!

Har inga bilder på dagens kläder så det får bli en grym låt istället haha. Det är en låt från Omarions nya album som nyligen släpptes, albumet är helt ok faktioskt.

"Omarion - Last Night"


2010-01-18 | 15:04:22 | | 0 Kommentarer

Lördag

Chacha alla söta, sorry för dålig update idag. Jag är precis hemkommen från en härlig träning så jag är något trött i benen.
Lördag är det iaf idag, vad händer? Själv tror jag en polare kommer hit om en stund så får vi se vad som händer ikväll. Asså shit jag vet inte vad jag kan skriva mer idag, jag måste vila upp från träningen lite så skall ni se att huvudet snart funkar som det skall igen haha. Jag checkar troligen in senare igen.
Pusspuss

Glad innan träning.

2010-01-16 | 16:28:12 | | 2 Kommentarer

Skönhetsideal?

Asså jag mår illa, jag har kollat lite på olika designers på internet när jag kom till de nya bilderna på stylisten Rachel Zoe från när hon var på St. Barths. Hon är känd för att vara den som ligger bakom kroppsidealet Size 0 och de överdimensionerade solglasögona alla tjejer haft under sommaren. Jag förstår inte hur man kan tycka att hon ser bra ut i sin smala kropp, hon har ren anorexia men bara för att hon är stylist och "vet" hur man skall se ut görs det till nåt positivt. Att hon dessutom gått ner ännu mer från hur hon såg ut innan är ju ofattbart, hon är i princip bara skinn och ben. Om det är nån som tycker det är snyggt så får ni gärna kommentera hur ni kan tycka det.
Pusspuss


2010-01-15 | 19:35:13 | | 9 Kommentarer

Friday,

Chacha alla söta, idag hade jag min sista korta fredag på väldigt länge. Jag kommer verkligen sakna att sluta 10.50 menmen livet går vidare. Vart trött i morse, trodde inte jag skulle lyckas ta mig upp. Jag låg och kollade på The Ultimate Fighter och Tapout hela natten så jag får helt enkelt skylla mig själv att jag är så trött.
Idag är det ju fredag som sagt, vad händer? Jag vet inte själv vad jag skall göra idag så får se om det kommer upp något roligt att nappa på. Det enda jag vet att jag skall göra är att jag skall lägga mig en stund på soffan och vila så jag orkar att vara vaken ikväll. Jag hör av mig med fler inlägg senare idag.
Pusspuss.


The (chill)Look Of Today



2010-01-15 | 14:47:35 | | 0 Kommentarer

Förj*vlig stil!

Mitt pigga och glada humör jag haft idag försvann för cirka tio minuter sedan. Jag skrev ju om mitt underbara schema som vi fick i förrgår i förra inlägget, när jag kollade på schoolsoft precis har dem ändrat det så förj*vligt att jag nästan får mardrömmar. Man har verkligen sett fram emot den sköna sovmorgonen på måndagen men nu har dem istället lag in en j*vla samhällslektion på morgonen så vi istället har en lunchrast på onsdagar som följs av lektion för att sedan återgå till rast fast den längre än lunchrasten. Och mina sköna korta dagar som jag skulle ha på fredagar har dem istället masakerat totalt med en äcklig j*vla estetisk verksamhet! Jag förstår verkligen inte hur f*n dem tänker när dem håller på så. Just nu hatar jag skolan mer än något annat, jag skall inte nämna namnet på skolan för då kommer jag la bli stämd som killen i stockholm blev när han skrev på facebook att han inte gillade sin skola.
Vad tycker ni om den "härliga" schemaändringen, borde skolan få hålla på så?



2010-01-14 | 20:26:10 | | 3 Kommentarer

That's One Thing That You Know

Wallalalang wallalalang lang. Hur är det med alla? Jag är iaf piggare än någonsin, somnade vid ett inatt så det är juu framsteg för mig haha. det är hela 7timmars sömn, piggheten kan nog också bero på att träningarna dragit igång igen, man blir lixom en annan människa då. Är rätt glad också för jag fått reda på mitt nya schema, kommer bli långa helger kan jag säga. Jag slutar 10:50 på fredagar och sedan har jag sovmorgon till klockan 12:00 på måndagar, det kommer bli chill.
Kom hem från skolan idag, hade idrott på Göteborgs Judoklubb sista lektionen så passade på att checka lite i butikerna på stan när jag missade bussen hem.
Nä vet ni vad, jag har alldeles för mycket energi nu, jag skall dra mig till källaren nu och gymma en stund.
Hör av mig senare idag. Pusspuss

En låt som garanterat kommer pumpas i källaren är See You In My Nightmares med Kanye West och Lil Wayne, den släpptes 2009 men har inte lyssnat på den så mycket men nu har den fastnat haha.

"See You in My Nightmares - Kanye West feat. Lil Wayne"



2010-01-14 | 15:48:38 | | 2 Kommentarer

LET IT BE!

Wzup? Just chilli'n! Haha chacha bloggen, sitter och kollar på Metros hemsida. Jag förstår inte hur journalister orkar ibland, igår gick en av USA:s största (forna)baseballspelare Mark McGwire ut i direktsändning under en presskonferéns och berättade med tårar längs kinden att han under nästan tio år tog steroider. Okej det är lite påklistrat att han sitter och lipar och påstår att han sedan 2005 velat gå ut med det.  Gjort är gjort, vad skall han göra åt saken nu? Han har inte spelat baseball sedan 1999, istället tränar han samma lag som han tagit världsrekord i flest homeruns m.m. Att journalisterna dessutom säger "this might affect his career" är ju bara så sjukt löjligt, vilken karriär lixom. Han har inte spelat på 11år, hans karriär var över för längesedan.
Nu skall artikeln visas 24/7 och istället för att bara skriva ett litet uppslag om det skall de först och främst ha 5 sidor om det i tidningen igår och 3 sidor idag, låt honom vara lixom det går ändå inte att göra något åt det och hans sponsorer har redan gått ut med att de inte drar sig ut kontrakten med honom så han kommer fortfarande ha sitt feta konto på "The Capital Bank Of America".


90-talet, det är 2010 nu!

2010-01-13 | 21:29:00 | | 0 Kommentarer

Inte roligt,

F*n också! Jag måste börja kolla lite på shoolsoft, stressa som en jag vet inte vad till skolan imorse. Jag kommer till klassrummet och märker att ingen är där, skyndar mig till andra klassrummet som vi ibland är i, ingen där heller? Då ser jag tre stycken från min klass som sitter med sina datorer och ser lite besvikna ut, de har nämligen gjort samma sak som jag. Vi började tydligen klockan 12:10, 12:10 fattar ni och jag är där 9:40. Det är inte okej, istället bar det av till Paprika för brunch där vi mötte upp några andra. Annars har det varit en seg dag med privatekonomi och historia, det ser vi ner på -.-
Nu måste jag iaf skynda mig att äta något och sedan byta kläder för idag är det träning igen, det blev som jag trodde sist med fys och sånt och samma blir det idag.
Hör av mig senare.
pusspuss<3

Gamla goda tider!


2010-01-13 | 16:35:41 | | 0 Kommentarer

Kings and Queens

Chacha alla, spelat gitarr och suttit framför datorn hela kvällen. Jag har nästan inte haft någon tillgång till tv.n på hela dagen eftersom mami kört nåt True Blood-marathon här hemma och jag orkar inte lägga mig i mitt rum och kolla. Nu har hon iaf bara ett avsnitt kvar och då är den min, får se om det finns nåt som är värt att titta på annars får det bli till att nörda lite med ps. Haha ingen som är sugen på en match Fifa?
Haha vet ni vad jag gjort idag, historialäxa. Tro det eller ej men jag har gjort en läxa, shit asså det händer inte ofta men när det händer är det nästan en sensation.
Nu är tv.n ledig så nu bär det av mot soffan, under tiden kan ni lyssna på 30 Seconds To Mars nya låt "Kings and Queens". En riktigt skön låt faktiskt.

Pusspusss.

"30 Seconds To Mars - Kings and Queens"


2010-01-12 | 20:50:51 | | 2 Kommentarer

Tisdag.

Chacha alla söta, ännu en dag avklarad. Man nästan räknar dagarna tills nästa ledighet och förhoppningsvis går det fort. Trött för övrigt, blir mycket mer stressad och trött när det är en massa snö ute så man måste ta bussen till skolan. Jag blir så stressad på morgonen när jag har busstider att passa, jag är liksom inte van vid att behöva åka buss till skolan.
Annars har det varit en rätt slapp dag i skolan, haft tre lektioner och det var första gången sen i nian som svenskalektionen verkligen kändes som en svenskalektion, vi fick sitta och skriva uppsats om framtiden så det var rätt chill. Åt lunch med några från Polhem idag också, alltid nice.
Skall få mamma att laga lite mat nu, checkar in senare idag.
Pusspuss!


DagensKläder(favorit i repris):
Skjorta-Tommy Hilfiger
Byxor-Zara
Skor- Råkade ta fel imorse i all stress så det blev syrrans bikerboats
Halsduk-H&M
Mössa-Ny från Rut m.fl.
Klocka-Swatch
Armband-Gammalt från H&M

2010-01-12 | 16:47:29 | | 1 Kommentarer

Back to court.

Chacha alla söta, har precis ätit lite mat. Slutade ganska tidigt idag men trots måste man som vanligt klaga lite, jag har liksom inte ens hunnit gå en vecka efter jullovet och jag är redan rikitigt skoltrött. Jag har varit skoltrött flera gånger under grundskolans tid men aldrig riktigt såhär, det känns som det aldrig tar slut och det enda man vill är att bara stanna hemma. Självklart går inte det då man har ganska höga förhoppningar på hur livet skall arta sig med yrke och liknande. Jag har ju sedan jag var runt 6-7år velat bli jurist eller kunna ta snäppet och lyckas ta mig in i advokatsamfundet för att kunna kalla mig själv advokat, dock har jag börjar fundera på om det verkligen är det jag vill. Det känns som att det är ett jobb som snabbt skulle tröttat ut mig men samtidigt tjänar man grova pengar. Men men det är som jag sagt tidigare bara till att bita ihop och köra igenom dessa tre år till att börja med.
Förövrigt har dagen varit rätt chill med matte och historia, mest repetition och som vanligt har jag sovmorgon på måndagar.

Nu skall jag snart börja byta om inför fotbollsträning som jag jag längtat efter under hela julledigheten, får se om det blir på planen eller om det bara blir löp/fys. Det känns som det kan vara ganska smart att börja med lite mer löpning eftersom det är säsongens första träning och de flersta har säkerligen förlorat en stor del av konditionen. Förhoppningsvis skall det inte ta allt för lång tid att träna sig tillbaka till konditionen man hade innan.
Nä nu måste jag pallra mig ifrån datorn.
Pusspuss<3


2010-01-11 | 17:43:12 | | 4 Kommentarer

Chillidill

Chacha alla söta, idag har jag en riktig chilldag. Jag har legat i soffan sen klockan två och spelat MW 2, haha det är fett chill asså. Jag är så lat så mamma gjorde min frukost och gav mig det vid soffan, kan det bli softare?
Lyssnar på lite musik samtidigt men har typ tröttnat på alla låtar på min spotifylista. Fast jag har ju ändå så jag klarar mig. Söndagar är det värsta som finns, man känner verkligen att det är en hel vecka till nästa helg. Det enda som är bra med denna veckan är att fotbollen börjar imorgon igen, längtat som f*n efter det. Skall bli så skönt att börja träna igen och nu har vi ju ny tränare också som säkert kommer köra med oss ordentligt, alltid nice.

Nu ropar bapi och säger att det är mat, see ya'll later.
Pusspuss<3

"The Lonely Island - I'm On A Boat ft. T-Pain"


2010-01-10 | 17:25:04 | | 3 Kommentarer

NERD

Chacha och go'morron. Haha nej då idag vaknade jag inte kl fyra, jag vaknade fan klockan två, ett stort framsteg haha. Jag bestämde att det skulle bli en chill hemmakväll idag då jag har vart och hyrt tre filmer och köpt lite gott att äta. Jag tyckte också det var dags att nörda till tillvaron lite också så passade på att sticka in på MediaMarkt för att köpa det nya COD Modern Warfare 2. Inte för att det slår Fifa och de spelen men nästan, bara nästan. Nu får man testa det och se om det är något att ha. Vi hörs senare.
Pusspuss(L)

Nördigt, jag vet^^

2010-01-09 | 16:12:46 | | 0 Kommentarer

Löpskor.

Chacha alla söta. Kom hem från en kort sväng på stan nu. Hittade tyvärr inga byxor eller jo två par men de var båda i storlek XL. Det känndes inte riktigt som det var rätt. Dock blev det ett par skor som jag först och främst var ute efter. Det fick bli ett par adidas som var riktigt nice att springa i, väger verkligen ingenting. Man får hoppas att dem är lika sköna utomhus som dem är inne.
Fredag idag och inga planer på något, tror jag skall vara hemma och kolla på Let's Dance. Måste ju checka om det är nån som kan dansa haha.

Skall möta en polare på fifa i alla fall så jag checkar in senare,
Pusspuss<3

Löpskorna^^


2010-01-08 | 17:47:40 | | 1 Kommentarer

Fredag.

Chacha, legat på soffan en stund nu och bara zappat runt bland kanalerna och spelat lite fifa också. Rätt gött ändå att man slutar 10.50 på fredagar. Skall iväg snart för att leta efter ett par nya löpskor och skall se om jag kan hitta ett par byxor att ha när jag spelar fotboll också. Måste ner och göra mig i ordning så jag kan åka iväg.
Pusspuss<3

Just my guitar

2010-01-08 | 15:21:36 | | 0 Kommentarer

Crawl.

Chacha, fortfarande sjukt seeg. Det känns som jag inte sovit på flera veckor, huvudet känns som en medicinboll är något liknande. Jag har försökt sova lite men kroppen kan trotts sitt tillstånd i slappna av, jag lägger mig gäspar några gånger sedan känns det som man är utvilad men sedan dröjer det bara fem minuter innan jag är lika trött igen. Konstigt det här.

Jag kom på att jag rensade lite skor i förgår, blev ändå en hel del över. Märkte att man nästan har för mycket converse hemma haha, hela garderoben full och mer skall det bli till vår och sommar. Det finns nog inga bättre skor än converse, så sjukt sköna och dessutom riktigt nice. Samtidigt som jag kollade runt bland skorna lyssnade jag på "Chris Brown - Crawl" (Lyssna på den här!)

Nä vad tycker ni, skall jag lägga mig och gäspa lite till? Det får nog bli så.
Pusspuss(L)

Kom fram till att man har 12par converse hemma(Y)

2010-01-07 | 20:22:29 | | 2 Kommentarer

Sömnlös i Seattle,

Chacha bloggen, första dagen i skolan idag. Vart tvungen att gå hem efter två lektioner, jag riktigt kände hur kroppen tagit stryk efter alla sömnlösa nätter under lovet. Kroppen svarade inte på någonting utan gjorde lite som den själv kände för samtidigt som jag blev riktigt illamående. DOch har jag vilat upp mig på soffan nu så är lite bättre nu.
Träffade en massa från Bräckeskolan på vägen till skolan idag, riktigt roligt men roligast var ju att träffa Gabriel. Det var ett tag sen man såg honom. Man träffar de gamla kompisarna allt för sällan nu känner jag, det är nästan som man inte träffats på flera år när man träffar de gamla kompisarna nu. Nu skall  jag se vad det blir för mat idag och sedan försöka sova lite till på soffan. Checkar in senare.
Pusspuss(L)


Dagens Outfit:
Stickat-H&M (Nya myströjan)
Byxor-Dolce Gabbana
Skor-DinSko

2010-01-07 | 16:02:06 | | 2 Kommentarer

No please!

Chacha alla söta, vaknade för en stund sen med världens ångest. Jag insåg nämligen att skolan börjar imorgon, inte nice! Jag kommer ihåg i grundskolan då såg man faktiskt fram emot skolan efter jul och nyår och det var samma sak efter ett lång sommarlov, medans nu vill man bara så långt bort som möjligt. Vad finns det att se fram emot, historia eller kanske de 2tim och 40min långa svenska lektionerna kanske? Nej tack, svenskan var för mig ett av de roligaste ämnerna innan med diktamen och noveller and so on. Vad gör vi nu liksom, skriver ett personreportage som vi i vanliga fall haft 2 max 3 veckor på oss att göra medans vi nu har 3-4månader. Det är liksom det vi gör på lektionerna, skriver på ett personreportage. Men men, det är bara att bita ihop och göra det. Det är ju trots allt "bara" 6månader kvar till sommarlovet haha.

Nu skall jag ta något att äta, pusspuss<3

2010-01-06 | 15:44:10 | | 3 Kommentarer

Sjukt skönt,

Ännu en dag med lång sovmorgon, att vakna vid 16.55 kan man ju vänja sig vid. Det enda är att det är lite konstigt att somna i mörker och vakna i mörker haha annars är det bara skönt. Fast ja det finns ju vissa nackdelar och också som att man t.ex. sover bort hela dagen och att man aldrig rikitigt hinner vakna under dagen utan man går som en segis hela "dagen".
Jag skall iaf göra en viss nytta nu, jag skall nämligen och och stränga om min gamla nylonsträngade gitarr och sedan stränga om min stålsträngade.
Pusspuss(L)


2010-01-05 | 19:55:03 | | 3 Kommentarer

Lång dag,

Lite seg i benen nu. Blev en rikitigt lång dag på stan med syster idag. Började med lite fönstershopping runt om i stan, hittade ingen speciellt utan gick mest runt och flummade, sedan vid 16 hade syster tid hos tandläkaren så det blev en snabbis dit. Sedan började "shoppingen", det blev inte så mycket utan det fick bli två tröjor, en jeansjacka som skall användas till våren, ett skärp och wax till håret. Juste hann med att köpa nylonsträngar till den gamla gitarren också. Efter att vi insett att vi inte längre skulle hitta nåt bestämde vi oss för att äta nån kinabuffé, alltid nice.
20.45 började filmen som vi från första början åkte in till stan för att se, Luftslottet som sprängdes. Den var faktiskt riktigt bra, jag gillar sättet dem kan få in lite komik i en såpass allvarlig handling. Tummen upp för det.

Jag kollade lite på hm men hittade ingen speciellt, just nu ser jag fram emot deras vårkollektion. Den ser ut att vara riktigt lovande. Passade på att checka Ralph Laurens vårkollektion också, den verkade inte heller fy skam.
Skall sätta på någon film lr nåt nu så checkar nog in imorgon igen efter jag vilat upp mig efter den långa dagen.
Pusspuss alla söta.
H&M


Ralph Lauren


2010-01-05 | 00:13:20 | | 2 Kommentarer

Söndag.

Chacha alla söta, snart är lovet slut. Man riktigt känner hur ångesten börjar krypa upp längs kroppen och mot sitt mål. Man vill bara dra tillbaka klockan till den 18dec och känna känslan av att man har ett helt lov framför sig, eller varför inte vrida klockan framåt till veckan innan man tar studenten. Jag orkar verkligen inte med skolan, vill bara få hela skolgången gjord och kunna leva livet.Haha lovet har varit slappt iaf, dagarna har gått ut på att sova och umgås med lite vänner. Det är precis så ett lov skall vara, ingen stress och inga måsten.

Skall förövrigt till stan imon och sedan bio med syrran. Tror det är Luftslottet som sprängdes vi skall se, alltid nice lixom.

Vi hörs, pusspuss lovers<3

Haha, "Is this real life?"

David After Dentist


2010-01-03 | 22:23:10 | | 2 Kommentarer

Hissar & Dissar


2010-01-03 | 16:10:33 | | 1 Kommentarer

Varför lägga ner tiden?

Haha sitter här och skrattar lite för mig själv efter att jag märkt att det är en del avundsjuka som säger att alla kläder jag äger är från Thailand och liknande. Om dem vill tro det så kan dem få det, bara en sak jag inte riktigt får ihop med det hela, jag har under mina 16år inte en enda gång satt min fot i Thailand eller något annat asiatiskt land. Självklart äger jag 2-3tröjor från typ Thailand som kompisar köpt men det har väl alla, men jag ser inte hur 2-3 tröjor utgör "alla" kläder jag har, Det utgör ju lixom inte ens en tjugondel av min garderob. Lite roligt att folk bryr sig så mycket att dem lägger ner tid på att hitta på en massa bullshit.

Pusspuss, keep on reading(L)


2010-01-02 | 17:44:29 | | 0 Kommentarer

Mitt 2oo9

Chacha, jag är la tvungen att göra ett inlägg om hur mitt 2oo9 varit.

Hm vart skall jag börja, i januari nån stans kanske är bra. Okej nu börjar jag, mitt 2oo9 började som vilket år som helst, det enda som var något att "se fram emot" var att det bara var en termin kvar på grundskolan. Efter att ha gått tio år på en skola var det dags att byta, det var något jag under de tre senaste året sett fram emot något fruktansvärt. Det bästa med att det var sista terminen var att det enbart skulle vara en massa nationella prov, det gjorde att man kunde chilla mer än man någonsin tidigare gjort i skolan. I februari åkte vi på "skidresa" med alla niorna, det var något jag och många andra var sjukt taggade på att göra. Man kom hem med en del blåmärken haha.
Att vi hade så mycket nationella prov gjorde att man kunde fokusera nästan allt på fritiden, jag var med vänner, shoppade en hel del och självklart spelade jag fotboll också. Våren bara blåste förbi och snabbare än jag kunde ana satt jag på en avslutningsbal i kostym och redan dagen efter satt jag i mina avslutningskläder med ett betygskuvert i handet och lyssnade på min lärare som berättade om hur vi skulle käpa för att nå våra mål. Redan på kvällen var det fest, vi träffades på ett berg vid vattnet med dricka och musik, tyvärr så regnade det så det blev inte allt för länge. Dessutom hade någon som gått förbi ringt polisen så på vägen hem kom det mc-polis och två bilar. Sommaren blev bad, fest och shopping, det var också i somras jag för första gången sett en död person. Det var när jag med några vänner var och badade i Sisjön, en man hade dött inte ens tjugo meter ifrån oss så räddningstjänst kom för att dra upp honom. De var inte så diskreta heller utan drog upp honom och la honom mitt på plan mark för att kunna beskådas av därvarande "publik". Samma vecka fick jag ett kuvert, jag visste vad det låg i (gymnasieintagning). Trots det var jag inte särskilt nervös när jag öppnade det, jag visste redan innan att mina betyg skulle räcka till då förra årets intagning enbart varit 220p. Som jag trodde hade jag kommit in på en skola vid namn Mikael Elias Teoretiska. Resten av sommaren blev lyckad med vänner och resande.
I slutet av augusti väntade den stora dagen, jag började på den nya skolan. Till min förvåning var skolan inte så populär bland killar och det kunde man se när man blev indelad i klasserna, vi är 4killar och 33tjejer i klassen. Detta är något en kille nästan enbart kan drömma om men efter ett tag inser man att det är ppå tok för lite killar, det behövs några till.
Sommar blev till höst, den mest deprimerande årstiden. Allt blir mörkt, det blir kallt och man orkar i prncip inte göra någonting. Det enda man gör är nästan att gå till skolan och sedan sova. Någonting jag faktiskt gjorde under denna dystra tid var att skapa bloggen, den gjordes på en tråkig lektion då jag behövde något att liva upp stämningen med. Sen dess har bloggen rullat på och jag har fått fler och fler läsare. I december kom det jag längtat efter under hela terminen, jullovet. Mycket mysigt lov med mycket mat och presenter, dock kommer det man fruktar mest med stormsteg mot en, SKOLAN!

Det var mitt "jätteintressanta" år.
Pusspuss(L)


2010-01-02 | 15:05:09 | | 0 Kommentarer

Fredag, eller?

Chacha alla söta, shiit vad seg jag är idag. Vaknade för inte ens tre minuter sen, det är f*n mörkt ute och klockan är 16.35 haha. Aja min frukost idag blir iaf kinamat, det är alltid nice. Hur var nyårsafton för alla, var det nice lr?

Asså shiit, shiit jag orkar knappt skriva. Det får bli ett inlägg lite senare istället, haha det blir la ett sånt inlägg som alla andra gjort om hur mitt 2009 har varit.
See Ya'll Later, Pusspuss(L)

Ännu en låt som satt sig på huvudet haha.

"Mariah Carey - I Want To Know What Love Is"


2010-01-01 | 16:43:18 | | 7 Kommentarer