Någonting var det ju?



De som följt min blogg under en längre tid vet hur glömsk jag är vad det gäller småsaker. Speciellt när det gäller saker som att packa ner saker, få med mig böckerna till skolan eller vart jag senast la mina nycklar. Senast var det när jag glömde mitt nyinköpta vax ifrån BedHead i Kungshamn, jag intalade mig att det var sista gången det fick ske då jag absolut inte kunde använda 59kr-vaxet ifrån ICA Maxi. Men naiv som jag är hände det igen, jag fick med allting, precis allting när jag packade inför hemfärden ifrån Alanya. Trodde jag! Det enda jag lyckas glömma är mitt vax... Hur lyckas jag? Därför tvingades jag inhandla ett nytt vax under lunchrasten idag. Det fick bli ett American Crew och han i butiken var snäll och slängde med ett schampo på köpet. Nu hållet vi bara tummarna för att jag inte glömmer det efter nästa idrottslektion!

2010-08-31 | 21:50:44 | | 4 Kommentarer

Veckans bloggare!



Eftersom jag har fått en del förfrågningar om att jag borde dra igång en "Veckans bloggare/bloggar" tänkte jag att jag lika gärna kan dra igång det nu när hysterin är på topp. Därför kör vi igång det från och med nu och håller på fram tills på fredag då jag drar tre vinnare. För att vara med är det bara att lämna en kommentar där ni säger att ni är med (och självklart blogg-adressen).

Jag har även fått en del nya frågor ifrån nya läsare om vad det är jag opererats för, till er råder jag att läsa detta tidigare inlägg. Är det någon som ändå inte riktigt förstår är det bara att kommentera så skall jag försöka mig på en bättre förklaring. Pusspuss

2010-08-31 | 17:41:22 | | 79 Kommentarer

It turned out to be more then fine



Stickat - H&M, Byxor - Replay, Skor - DinSko, Klocka - Swatch, Armband - H&M.

Dagen som till en början kändes grå och ångestfylld blev till slut en grym dag. Jag har blivit länkad på blogg.se's förstasida och läsarsiffrorna have reach the sky. Kan det bli bättre än så?... Ja det kan det! Jag har fått ytterliggare än länkning, den länkning som troligen är den mest betydelsefulla sedan jag började blogga. Det är nämligen Bave Amin himself som länkar till mig och min blogg. Med ett skyhögt glädjerus skall jag nu kolla vad det blir till middag. See ya'll later, puss.

2010-08-31 | 17:07:34 | | 12 Kommentarer

En bild säger mer än tusen ord


En bild säger mer än tusen ord... aight?

Solen skiner och himlen är blå men någonting fattas... vad kan det vara? Ni ser ju själva hur taggad jag är på skolan idag, men vill man vara fin får man lida pin (fast nånting i form av "vill man få ett bra jobb måste man gå i skolan", fråga mig inte vad jag snackar om ville bara låta klyschig). Ses när skolan är slut vilket borde vara omkring fyra. Puss

2010-08-31 | 08:50:24 | | 21 Kommentarer

Erik & Mackan Gumball 3000


Erik & Mackan, Soran, Erik & Mackan, Soran, Erik & Macken eller Soran. Det blir helt klart Erik & Mackan Gumball 3000.

Efter att programmet är slut skall jag dra mig mot sängen och försöka somna tidigt. Helt slut efter en lång dag i skolan och träning på det. Vi hörs i morgon när krafterna är tillbaka. Pusspuss.

2010-08-30 | 22:12:34 | | 6 Kommentarer

Äntligen är dem här.


Hur gammal är du? på riktigt nu för 93a kan du inte vara!

Jorrå, jag är 93:a. Jag är född 1993-o6-26.

Hur lång är du?

Jag är inte säker, men jag skulle gissa på 177-178cm.

Är du rädd inför dina operationer? jag har opererats en gång och var jätterädd innan.

Nej det är jag faktiskt inte. Dock tror jag det beror på att jag är född med min skada och gjorde min första operation redan som spädbarn (tio månader gammal). Därför är det en sådan ”normal” (blir väl aldrig normalt) sak i mitt liv. Men visst har jag lite fjärilar i magen innan dem söver ner mig.

Några skellett i garderoben?

Jag är en riktig fartdåre och älskar höga hastigheter, något som medfört en del komplikationer med polisväsendet när man har varit som mest aktiv med mopeder, minimotorcyklar/-crossar.

Favoritprogram?

Entourage, helt klart!

Favoritartist?

Svensk – Oskar Linnros, för tillfället.

Internationell – Svårt asså, men Lil Wayne var en stor favorit tills han ballade ur med sin ”rock-rapp”. Nu får jag väl säga att det är Usher, Kanye West eller Kevin Rudolf.

Kan du spela något instrument?

Jag är helt okejpå att spela den där skinnflöjten. Haha skämt åsido, jag intalar mig själv att jag är grym på gitarr men med 7-8 ackord kommer man inte särskilt långt.

Är du lycklig nu?

Jag är lycklig med mitt liv som det är, självklart skulle jag vilja bli miljonär, skaffa barn, träffa den rätta, bygga upp en enorm karriär och allt det där andra men för tillfället är jag ändå lycklig och lever livet.

Har du bra självförtroende?

Jag har enligt mig själv ett helt okej självförtroende. Jag bryr mig inte så mycket om vad andra tycker och tänker utan gör oftast som jag själv vill. Men även jag har saker som jag gärna skulle förbättra som att t.ex. få en mer tränad kropp. Men jag är ändå nöjd med mig själv och gör istället det bästa av situationen.

Berätta om någon trauma som du har upplevt i ditt liv?

Detta var riktigt svårt. Ett trauma… Det får väl bli när jag förra sommaren var och badade men lite vänner när räddningstjänsten bara några meter ifrån oss drog upp en död man och lade honom för att synas av alla på plats.

Vad är det äckligaste du vet, något som verkligen kan få dig att vilja spy?

Det måste vara när man går på en offentlig toalett och det ligger ett/flera pubishår på ringen. Det får min kräkreflex att reagera.

Vad jobbar dina föräldrar med?

Båda mina föräldrar jobbar på Volvo. Mamma på Volvo Personvagnar och pappa på Volvo Lastvagnar. Mamma jobbar som lagsamordnare på returen och pappa som teamledare över en grupp tekniker på Volvos underhåll.

Bor dina föräldrar ihop?

Japp det gör dem.

Vad hade du i betyg i nian?

Jag hade 295p, 285p om man går på ansökningspoängen.

Vilket gymnasium går du på?

Jag går på Mikael Elias Teoretiska Gymnasium, jag har inriktningen ekonomi/juridik och har som mål att nån gång jobba som antingen jurist/advokat eller fond-/börsmäklare.

Vilken "typ" av tjejer faller du för?

Svår fråga detta också, jag har ingen direkt ”typ” jag faller för men hon får gärna vara klädintresserad och helst inte klä sig för mainstream.

Va är den snyggaste kroppsdelen på en tjej?

Jag svarar lika tråkigt som alla andra killar, bröst/rumpa.

Vad föredrar du - blondiner eller brunetter?

Har alltid varit lite svagare för brunetter men det spelar ingen som helst roll, jag skulle alltså inte dissa en tjej för att hon var blondin.

Hur flirtar du med tjejer?

Jag är inte den flörtiga typen, jag är nog (tyvärr) ganska blyg när jag träffar nya tjejer. Men jag är som tur är inte så där jobbigt blyg utan jag kan ändå göra mig hörd haha.

Hej Christoffer, jag är snart arton år och är fortfarande oskuld. Det är inget jag direkt skäms över men inte heller något jag gärna pratar högt om. Vad tycker du om det? Dessutom är jag ganska nervös inför första gången och undrar om du har något tips?

Som du själv sa är det inget du skäms över, vilket det absolut inte är. Jag ser inget som helst fel med att du är oskuld. Jag vet inget direkt tips jag kan ge dig men jag kan lova dig att nervositeten kommer vara som bortblåst den dagen du träffat ”den rätta” och känner dig redo. Stressa inte, du har hela livet på dig!

Har du någon/några manliga bloggare som du ser upp till?

Jag har en del bloggar som jag dagligen följer, bland dessa är nog Cimon, Andreas Plogell, Bave Amin, Andreas Wijk och Stilrobin de svenska favoriterna. Sedan följer jag en blogg vid namn ”We could grow up together”, en blogg med en massa sköna bilder. Bloggen drivs av en kille bosatt i New York.

Hur har du fått så många sponsorer på så kort tid?

Ja du, jag vet faktiskt inte. Men dem ser väl något långsiktigt med bloggen och känner att det ger något positivt att sponsra mig. Sedan har jag av de sponsorer jag fört dialog med fått till mig att de valt att sponsra mig framför andra bloggare pga. min personlighet och mina synsätt.

Får du betalt och så av dina sponsorer?

Ja, jag får betalt i olika former av mina sponsorer.

Hej chrillan, jag kollade igenom din blogg och såg att du hade bikerboots i vintras och jag tycker det är grymt snyggt. Är det inne nu till hösten/vintern också? tack för en grym blogg!

Oj, asså jag är ganska dåligt på sådant. Men jag ser absolut att bikerboots funkar även nu till hösten/vintern. Själv kommer jag använda mina samt att jag kommer köpa ett par nya, snörade, mockakängor av en högre modell.

Är det några speciella trender i form av färg och sånt i höst? Skall du i sånna fall följa dessa?

Höstens färg är grått. Även i år gäller lager på lager men i annan form, nu skall det istället för att se påkastat och lite slappt ut se välformat och ”stiligt” ut. Ton på ton är även något som gäller till hösten, men får att bryta av det gråa för att inte bli för grå kan man ha ett par svarta eller beiga skor. Själv kommer jag inte följa detta så slaviskt då jag inte är något direkt fan av grått.

Jag vill ha ett par smala/tighta jeans, men inte för tighta. Vilket märke borde jag checka in?

Då tycker jag du skall kolla Cheap Monday, Acne eller Nudie Jeans. Dem har alla tre ganska stort utbud av smala jeans. Min favorit av dessa tre är Acne.

Jag förstår inte hur man utgår ifrån en catwalk-bild för att sedan utgöra ett mode?

Catwalkmode är inte något någon vill kopiera rent av om du frågar mig. Om jag skall utgå från hur jag gör plockar jag vissa delar av det man ser på catwalken och kompletterar med dessa mina outfits.

Hej Chrillan. Jag är kille som letar efter en tidning med stiltips och sådant. Jag vet inte hur länge jag letat men har inte hittat någon bra, Slitz, FHM, Moore, alla är utpräglade som manliga tidningar men dem brukar ha en eller två sidor med mode för män. Har du något tips?

Då tycker jag du skall läsa King Magazine eller Café. Det är de två tidningarna jag helst läser.

Nämn en kändis du ser upp till i både stil och personlighet.

Oj, jag måste nog säga Bave Amin. Jag diggar hans streetiga style samtidigt som jag känner igen mig i mycket av det han säger om sig själv och hans synsätt på mänskligheten och allt därtill. Om det är en större kändis du är ute efter får jag säga Justin Bobby från The Hills (men inte hans personlighet, men kom inte på någon jag ser upp till som jag diggar stilen samt personligheten på).

Hur länge har du tänkt att hålla bloggen igång?

Så länge ni läsare stannar och så länge jag känner motivation. Förhoppningsvis i några år framöver.


2010-08-30 | 18:39:25 | | 106 Kommentarer

Oufit á la Zara


Jacka - Zara, Skjorta - Zara, Byxor - Zara, Skor - Zara Int, Klocka - Moretime.

2010-08-30 | 13:39:43 | | 11 Kommentarer

On the road again


Sitter i min ensamhet med en kopp kaffe medans jag svarar på ytterliggare några frågor. Det ser ut som att jag skall lyckas följa min egen deadline och få dem postade efter skolan (16:40).

Nu skall jag snart dra mig ner mot duschen och ta en riktigt lång morgondusch innan jag börjar knåpa ihop lite kläder för idag. Sedan bär det av mot första skoldagen för min del. Tror det förhoppningsvis kan bli ett ganska roligt år om man jämför med förra nu när vi följer vår inriktning rent av. Vi har två traditionella ämnen, resten är Företagsekonomi A/B och liknande så nu skall det bli affärsman av den här lille grabben. Lägger upp dagens outfit lite senare under dagen.
Peace Out



2010-08-30 | 07:37:59 | | 3 Kommentarer

Frågestunden är över!



Det är jätteroligt att ni är så engagerade och nyfikna men för er som inte försått det så är frågestunden över för denna gång. Det är bättre att ni istället ställer era överblivna frågor via bloggsvar.se (i menyn till höger om bloggen) så jag lättare kan svara på dem när jag har mer tid. Mailen blir bara fler och fler just nu. See you later aligators.

2010-08-29 | 21:14:09 | | 2 Kommentarer

Frågor



Jag fick hastigt reda på att jag hade söndagsträning klockan fyra idag, därför har jag inte hunnit svara på några frågor idag. Men nu skall jag koka en kopp latte, sätta mig ner och ägna resten av min tid idag till att besvara frågorna från frågestunden. Jag tänkte att jag lägger upp omkring 20-25 svar här på bloggen ( jag prioriterar främst kommentarerna bland dessa och de återstående frågorna jag fått via mailen skickar jag tillbaka svar via mail ). Skall försöka vara klar med alla svaren så jag kan lägga upp dem efter skolan i morgon. Pusspuss

2010-08-29 | 19:23:06 | | 3 Kommentarer

TaxFree



TaxFree for the win! Passade på att inhandla Ralph Lauren's nya fragrence "The Big Pony Collection" på flygplatsen i natt. 550kr per flaska, som hittat om man jämför med priset i Sverige.

2010-08-29 | 12:37:58 | | 4 Kommentarer

I'm Back



Väskorna är uppackade, mailen är full, det nya skol-schemat har synats och en hel del frågor skall besvaras. "I am back", med andra ord! Det första jag kollade var de senaste kommentarerna och fick en chock, endast tio nya. Med en grop i magen skyndade jag att kolla mailen och gropen övergick i glädje. 109 nya mail med ämnet "FRÅGA" är ändå inte helt fy skam. Nu skall jag bara finna tiden att besvara alla samtidigt som jag skall försöka hitta tiden till att skicka tillbaks en massa olika mail till de återstående 247 bloggrellaterade mailen. Men det kommer hända snart, riktigt snart. Skall bara äta frukost, fixa lite här hemma och sedan skall jag sätta mig ner med frågorna. Pusspuss

2010-08-29 | 11:28:41 | | 2 Kommentarer

Bloggpaus



Nu är det så att jag tyvärr tar en bloggpaus, en paus på cirka en vecka. Om några timmar sitter jag nämligen på ett plan mot Turkiet. Det är det sista som händer nu på sommarlovet så jag tänkte se det som en semester från allting, även bloggen. Men den 30 augusti skall jag vara tillbaka för att hålla igång bloggen igen. Men vi kan ju ha en liten "tävling" under tiden. Jag har ju märkt att det är många som gillar att hota mig så vi kan ju köra "hur många hot kan Chrillan få på en vecka". Haha nä, vi kan ju se det som en liten frågestund istället så kan jag svara på frågorna när jag kommer hem igen.
Ni får alla ha det så bra så hörs vi om nio dagar. Peace out!

2010-08-21 | 11:03:56 | | 16 Kommentarer

Sängliggande


Foto: Sara Jasmine Gustavsson Nielsen

Vad har dagen att erbjuda? Förhoppningsvis en massa. Jag har inte ens klivit ur sängen än utan ligger fortfarande under mitt stora mysiga täcke. Men snart, snart skall även jag gå upp. Jag måste packa färdigt allt inför i morgon och sen när John slutat jobbet skall vi ha ett Gudfadern-maraton då jag aldrig sett någon av filmerna. Peace out.

Hur ser du på alla hot du får. blir du inte rädd?
Svar: Nu låter jag säkert som världens wannabe-matcho haha men nej jag blir faktiskt inte rädd. Jag ser inte vad det är att vara rädd för, som jag ser det är det nån/några osäkra killar/tjejer som sitter gömda bakom en datorskärm och skriver. Hade det varit någon som menade allvar hade jag redan blivit nedslagen i stan eller någon liknande. Men om det nu är så att det är någon som menar allvar tycker jag fortfarande den personen är patetisk och borde växa upp!
Använder du något för hyn? typ tvättar du ditt ansikte varje dag, pealar du eller skiter du i det helt? du har nämligen väldigt fin hy :)
Svar: Jag tvättar ansiktet med en daily scrub ifrån Garnier, sedan har jag även precis börjat med Medstop''s nya ansiktsmouse. Den fungerar precis som alla andra scrubs bara att det är en mouse och den får huden att kännas riktigt len efteråt.
Ber du någonsin om hjälp i en butik när du handlar kläder?
Svar: Absolut, det gör jag ganska ofta om jag letar storlekar eller så, men det var ganska länge sedan jag frågade om hur t.ex. ett par byxor sitter eller liknande.
Om jag ser dig på stan och du är med dina vänner får jag komma fram då? jag har sett dig några gånger men inte vågat säga hej för du varit med kompisar.
Svar: Självklart får du det, de är bara till att komma fram. Jag tror mina vänner skulle tycka det är lika roligt som jag.


2010-08-20 | 13:31:31 | | 3 Kommentarer

Whyred versus. Boomerang


Whyred



Boomerang


2010-08-19 | 22:49:59 | | 4 Kommentarer

9AM in dallas


Jacka - Zara, Tisha - Åhléns, Jeans - Zara, Skor - Converse, Klocka - Moretime, Halsband - H&M.

Det blev en heldag på stan, mötte upp Philip på busshållplatsen och begav oss in till stan. Väl där mötte vi upp Rebecca och hennes kompis Malin, två minuter senare kom även Sara. Vi bestämde oss för att ta en fika på Frank's och efter en stund började det rulla in en massa kompisar till tjejerna. En latte och en paj senare bestämde jag och Philip oss för att kolla vad NK's nya kollektioner hade att erbjuda och gick en stund på stan tills Philip behövde något att äta. Från stan fick jag åka direkt ner till matchen som vi till slut vann. Nu skall jag börja packa lite inför avresan till Turkiet på lördag, vi hörs senare. Pusspuss

2010-08-19 | 22:14:45 | | 15 Kommentarer

Hit the town



Måste snart skynda mig mot busshållplatsen och möta upp Philip, sedan bär det av in mot stan. Märkte dock precis att jag inte har så mycket pengar kvar på kortet så får ringa pappa senare och se om han kan sätta över lite. Vi hörs senare, skall se om jag hinner skriva något mer under dagen för idag spelar jag även första matchen för hösten. Peace Out.

2010-08-19 | 13:40:58 | | 3 Kommentarer

Paris Fashion Week 2010, Spring/Summer 2011



Jag måste erkänna att jag de senaste tre dagarna varit riktigt avundsjuk på de som haft stolar på alla möjliga visnar under "Stockholm Fashion Week 2010". Dock känner jag att det är något som slår det, något en god vän skrev till mig om, direkt i från Frankrike. Något han inte kunnat undkomma reklamen för någon stans längs Paris gator. Nämligen "Paris Fashion Week 2010, S/S 2011". Nu snackar vi avund, en avund på dem som skall dit och kolla, en avund på dem som visar upp sina kollektioner, ja till och med en avund på dem som jobbar där som publikvärdar. Jag hade kunnat jobba där gratis. "Paris Fashion Week" hålls mellan den 30 september och den 8 oktober. Och jag vill dit!

2010-08-19 | 02:16:36 | | 2 Kommentarer

"ny" design



Jag kände att det var dags nu, dags för lite förändring. Inte den bästa men det duger för någon månad. Jag skall se till att ta tag i det där med bloggdesignen när jag får tid till det (vilket borde bli nån gång efter att jag börjat skolan igen). Jag skall då fixa en ordentlig header tagen med en riktig kamera istället för digital, fixa en annan bakgrund färg, ja piffa upp hela designen helt enkelt. Tills dess hoppas jag ni står ut med den enligt mig groteska designen. Peace out.

2010-08-19 | 01:16:16 | | 2 Kommentarer

bratfrillan!

Ett tag sen man var så här långhårig, och shit vad rund man var i ansiktet. Inget jag tänkt på tidigare.

Varit en ganska slapp dag fram tills nu, dock blir det ändring på det. Skall snart bege mig in till stan för att klippa mig och sedan väntar en biokväll. Vi hörs lite senare. Pusspuss.

2010-08-18 | 15:27:23 | | 1 Kommentarer

FYNDA PÅ SLUTREAN!



Nu skall alla vår- och sommarplagg bort. Därför har nu Fashionisland en av de största reorna där de säljer ut alla dessa plagg med 70% rabatt. Jeans för 120kr och tishor för 65kr. Kan det bli mycket billigare? Jag skulle inte tro det.

2010-08-18 | 14:54:27 | | 1 Kommentarer

Dagliga hot!



Hot 1: jag gillar inte dig fattar du? om jag var du skulle jag akta mig!
Hot 2: jag vet var du bor och jag är inte snäll mot såna som dig. går du förbimmig är du körd!!! FATTAR DU?!?!
Hot 3: bögjävel! jag kommer slå dig sönder och samman om jag ser dig på stan! du kommer ångra att du bloggar...

Ibland blir man rädd, på riktigt. Men inte för hoten i sig utan för hur många idioter det faktiskt finns här i Sverige. Vem skriver sådana kommentarer, vem lägger ens ner tid på det? Och framför allt, vem skriver tre kommentarer på på mindre än tio minuter om samma sak? Väx upp! Du som skrev dessa, jag har en fråga? Har du bara väldigt lite att göra eller är du på fullaste allvar mentalt efterbliven? Det finns ju inte mycket annat att gå på för du kan ju inte göra det för att verka cool. Det skulle ju i sådana fall vara om du var mentalt efterbliven och inte förstod hur patetisk och liten som människa du ser ut i andra människors ögon. Åter igen, väx upp!

2010-08-18 | 13:50:47 | | 4 Kommentarer

mtwtfss-lookbook 2010




Här visar weekday med några olika outfits hur man kan bära upp svarta jeans till hösten. Jag tycker de är ganska snygga men tycker dem använder sig av helt fel modell, det är något med honom drar ner på de olika outfitsens "glans". Sen gjorde dem ju tabben att lägga in en bild i lookbooken där modellen har på sig en helt annan slags outfit, en som passade honom mycket bättre och helt fick en att dissa de svarta. De kanske borde tänka i genom det där med modeller till nästa upplaga av Lookbook.

2010-08-17 | 22:23:19 | | 5 Kommentarer

Ingen laddare



Min dator håller på att dö och jag har ingen laddare, hur surt som helst. Men jag skall se till att fixa en laddare efter fotbollsträningen lite senare så räkna med att jag är tillbaks vid tio. Pusspuss

2010-08-17 | 15:54:43 | | 0 Kommentarer

Göteborgskalaset

Nu är Göteborgskalaset slut för i år. Men det har varit en vecka av många grymma konserter, mycket vänner och en hel del skratt. Bästa dagen måste varit den då det började ösregna på kvällen, alla blev blöta men det var inte många som blev så blöta som jag och Rebecca. Mitt under en konsert startade vi ett tvåmanna vattenkrig vilket sedan höll på hela vägen ner längs avenyn, jag tror inte det var en enda vattenpöl som inte blev hoppad i. En riktigt go vecka helt enkelt.


2010-08-17 | 14:43:12 | | 3 Kommentarer

Modekungen.se



Nu har Modekungen utökat sitt utbud av skinjackor inför hösten. Här är en av de nya, även denna för under tusenlappen, den går för 799kr.

2010-08-16 | 23:46:26 | | 1 Kommentarer

Musiktips & frågesvar.

"Drake - Best I Ever Had"



Vad var det som fick dig att börja blogga?
Svar:
Intresset kom nog när jag gick i åttan och en av mina kompisar Felicia som gick i klassen ville att jag skulle starta en blogg. Men då var jag inte mogen nog utan dissade tyvärr förslaget ganska grovt. Men nu när jag började på gymnasiet i en "tjejklass" kretsade bloggandet omkring mig nästan varje dag vilket resulterade i att jag idag har en blogg.
Hur ofta är du i stan? Jag har nästan sett dig varje gång jag varit i stan under sommaren men jag har inte vågat gå fram hihi.
Svar:
Jag är i stan ganska ofta. Jag gillar att bara gå omkring i affärer, speciellt med en latte i handen, och bara inspireras. Det är något speciellt med Göteborgs innerstad haha. Nästa gång du ser mig är det bara att komma fram, det skulle bara varit roligt. Puss
Jag har precis själv börjat blogga och har under en längre period följt din blogg och vill veta hur du gjort för att få en så stor blogg?
Svar: Vad roligt, kul att man kan vara en inspirationskälla. Jag vet inget specifikt jag gjort för att få en såpass stor blogg, jag hade turen att tidigt ha en stor läsarskara då de flesta av mina vänner och även deras vänner näst intill räknat med att jag skulle skapa en blogg. Det enda jag kan komma att tänka på är att jag varit med i tidningen, blogg.se's förstasida samt att jag blivit omskriven i andra bloggar. Men kommentera andras bloggar mycket och gör så mycket reklam för bloggen du kan. Puss
Hur ser din drömtjej ut?
Svar: Jag har ingen direkt drömtjej men jag har sedan jag varit liten vart svag för mörkhåriga tjejer men det har visat sig nu när man är äldre inte spela någon roll. Men om jag skall gå efter kändisar och på så sätt säga hur en tjej för mig skall se ut får det väl bli som, Jessica Alba, Megan Fox eller Liv Tyler (märkte komiskt nog nu att alla var mörlhåriga haha).

Peace Out


2010-08-16 | 19:44:33 | | 2 Kommentarer

Höstbyxor



Perfekta höstbyxor ifrån Acne med fräcka boots till, även dem ifrån Acne.
Mitt nästa klädköp kommer garanterat bli ett par svarta jeans att bära i höst. Det krävs så lite för att klä sig snyggt med svart. Ett par svarta jeans, en grå oversize-tisha, ett par fräcka boots som de på bilderna och något snyggt runt halsen som t.ex. en "bögslunga" (en slags plånbok hängandes i läderrem, kedja etc. runt halsen) eller ett stort halsband. Det krävs som sagt inte mycket för att klä sig snyggt.

2010-08-16 | 18:38:47 | | 2 Kommentarer

Investera



Okej, jag är officiellt en nörd. Har varit och lånat "Investerarens Uppslagsbok" för att kunna fördjupa mig inom börsen. Kan ses som sjukt töntigt men jävlar vad här skall tjänas pengar i framtiden. Har som mål att som 75 åring kunna sitta i en rosa kostym från Armani med en cigarr i munnen och se ut över mina ägor. Hur coolt vore inte det liksom?

2010-08-16 | 17:39:13 | | 5 Kommentarer

Sommarlov



Nu skall jag dra ner till skolan för första gången på tio veckor. Trodde ångesten skulle vara större men icke då. Det kanske kan bero på att jag enbart skall dit för att förlänga mitt nuvarande sommarlov haha. Pusspuss

2010-08-16 | 13:53:45 | | 0 Kommentarer

Söndagsnöje



Ett rent söndagsnöje, eller vad säger ni? Känner mig rätt nördig men måste lära mig börssystemet haha.

2010-08-16 | 00:37:20 | | 0 Kommentarer

Senaste inköpen



Seglarpjuks - Roots. Var tvungen att ha med mig någonting hem från stan idag så det fick bli ett par seglarskor.
Mössa - Det blev lite kallt igår under kvällen så jag och Sebbe invisterade i varsin mössa. En mössa gick på 150kr, kanske de mest välspenderade 150 kronorna sedan jag föddes. Vem vet.

2010-08-15 | 21:57:02 | | 1 Kommentarer

Dag på stan



Bahh, vart meningen att jag skulle upp tidigt idag men icke blev det så. Vaknade istället vid ett av att Sebbe ringde, somnade om och vaknade tio minuter senare av att John ringde. Dem ville ha in mig till stan så John kom hem till mig för att skynda på mig. Resten av dagen har spenderats runtknallandes i stan. Mycket härligt kan tyckas. Puss

2010-08-15 | 20:50:06 | | 0 Kommentarer

Göteborgskalas


Skorta - H&M, Shorts - MQ, Skor - DinSko, Väska - Vintage, Klocka - Moretime, Armband - H&M, Glasögon - Cheap Monday/Fashionisland.

Får ännu en gång be om ursäkt får den urusla uppdateringen, jag får skylla på att jag höll fingrarna i kors tidigare idag. Dagen blev förvånadsvärt lyckad med tanke på hur seg den var till en början. Jag åkte in till stan vid åtta och mötte upp John, Sebbe, Linn, Mathilda, Rebecca och Sara. Sedan har kvällen spenderats lite överallt i stan. Nu skall jag avrunda kvällen med lite "Two and a half men". Pusspuss

2010-08-15 | 01:26:17 | | 1 Kommentarer

Fifa Champ.

Vaknade precis och sitter ju nu och funderar på vad det finns att göra idag. Tror jag skall ta det lugnt en stund till och försöka jobba mig upp i Bryans nätliga på Fifa. Senare ikväll tror jag att jag skall in och möta upp lite polare i stan. Jag skall försöka göra lite fler inlägg idag än vad jag gjort de senaste dagarna. Pusspuss

Bryans Nätliga:

Namn: Bryan Massa League

Lösen: Bryan

Platform: Playstation 3


2010-08-14 | 15:16:01 | | 2 Kommentarer

Zeta jones



Det blev ett längre träningspass än väntat och jag har därför inte kunnat göra något större inlägg under dagen. Skall jag bara duscha(kan verka onödigt) snabbt och sedan dra ner till Krokäng för att spela lite fotboll. Ha det gött, pusspuss

2010-08-13 | 18:15:59 | | 1 Kommentarer

Träning



Dags att dra ner och träna, vi hörs när jag är klar. Pusspuss

2010-08-13 | 14:47:59 | | 0 Kommentarer

Såja, var det så svårt?



Nämen ser man på, H&M kanske fortfarande har det? Efter dessa nya stiltips dem lämnat ut börjar man verkligen undra vad det var för utfyllnadskollektion dem precis publicerat. Den fick en att tro att dem gjort sitt som lågbudgetkedja med fina kläder men icke då. Var det så svårt?

2010-08-13 | 01:30:59 | | 2 Kommentarer

Oskar Linnros



Lång dag framför mig! In till stan om en stund för att träffa Rebecca för en fika och sedan är det grymma konserter hela kvällen. Vem skall inte gå på Oskar Linnros liksom? Jag skall iaf. Pusspuss

Vart köper du vaxet? (BEDHEAD)
Svar: Jag köper det på håravdelningen på Åhléns.

2010-08-12 | 12:58:17 | | 2 Kommentarer

1.6 miljarder?


"Med en prislapp på 1,6 miljarder kronor är lyxlägenheten i London världens dyraste. Och visst finns det spekulanter. Lägenheten är på väg att säljas, skriver Daily Mail."
Mäklaryrket kanske är något man bör satsa på istället. Inte helt fel att få 10% på utgångspriset för den lägenheten!

2010-08-12 | 01:29:36 | | 1 Kommentarer

Tidsinställt inlägg



Höstsäsongens tredje fotbollsträning är avklarad. Man känner hur det lönar sig att gå in så hårt på löpningen innan serien drar igång igen, konditionen blir bättre och bättre för varje gång. Däremot är inte träningsverken i benen lika nådiga haha. Låren känns som två cementblock och värker vid minsta rörelse. Finns det någon bättre känsla än en välförtjänt träningsverk?

2010-08-11 | 22:17:24 | | 2 Kommentarer

H som i Hilfiger


Det är grymt att man har kompisar som Philip Holm vilka alltid har koll på det senaste inom klädvärlden (iaf det nyaste på NK). Det är till stor hjälp när man är på jakt efter nytt och fräsht som nu till hösten t.ex. Kolla bara Tommy Hilfiger's nya höst kollektion. Magnifik!


2010-08-11 | 14:35:39 | | 2 Kommentarer

Käppade hjul.



Idag var det tänkt att jag skulle dra in till stan med Felicia och kolla läget med konserter och allt som hör Göteborgskalaset, ja Göteborgskalaset (Kulturkalaset, vad är det för skämt) till. Men planerna raserades när jag fick reda på att det är fotbollsträning idag. Därför skall jag istället äta en lång frukost och sedan se om det finns något man kan fördriva tiden med tills träningen. Pusspuss

2010-08-11 | 13:01:36 | | 0 Kommentarer

En dag på IKEA


Har under hela dagen utsatt mig för mannens fasa, spenderat all min tid på IKEA. Jag förstår de som vägrar att åka med dit, tiden går så sjukt segt och det finns inget roligt för oss killar. Vart finns alla mobiler, tv-apparater och datorer liksom. Inte ens en enkel fotboll säljer dem. Dessutom lägger deras kommunikation med banken av när man står längst fram i kön så man får vänta i en timmes tid på att systemet drar igång igen. Nästa gång är det jag som drar till MediaMarkt. Nu väntar en kväll på stan och konserter. Pusspuss

2010-08-10 | 17:23:27 | | 2 Kommentarer

MC-Jacka



MC-Jacka till hösten? Ja tack! Jag har gått en del i stan med mina tjejkompisar när dem varit på jakt efter diverse skinnjackor och inte en enda har kostat under tusenlappen. Detta är något jag märkt frustrerar de flesta och jag förstår dem. Som tur är så har Modekungen nu en MC-inspererad skinnjacka till er tjejer för endast 849kr.

2010-08-10 | 02:17:00 | | 3 Kommentarer

KING



Jag älskar verkligen att koppla av efter något jobbigt som t.ex. en fotbollsträning, liggandes på soffan läsandes ett nummer av KING. Och bara för att jag tycker om det så mycket är det precis vad jag skall göra nu. Pusspuss

2010-08-09 | 22:13:22 | | 1 Kommentarer

Kondition


Jag trotsade alla rekommendationer angående axel och infann mig klockan 18.00 på fotbollsplanen för en ny träning. Något som jag nu efteråt är glad att jag gjorde. Jag kan dock säga att jag inte vara lika glad över det när jag stod där och än en gång insåg hurpass dålig konditionen är just nu.

2010-08-09 | 20:35:49 | | 0 Kommentarer

How I Roll



Det är med denna "telefon" jag just nu håller kontakten med vänner. En lånetelefon i från Telenor med några år på nacken, jag känner att jag inte riktigt passar ihop med den. Det är helt klart nåt som gör att det känns fel varje gång jag fiskar upp den ut fickan. Men dock är det en sak den har som gör att den ändå får hänga med ut, en sak som gör den lite coolare än den var innan. Den har Rebecca Göbels nummer!

2010-08-09 | 16:45:22 | | 0 Kommentarer

Dagens Outfit


Tisha - Åhléns, Jeans - H&M, Skor - Vagabond, Halsband - JC, Armband - JC, Klocka - Lemania, Glasögon - Cheap Monday/Fashionisland

Så ja, nu väntar man på svar från rehab om axeln och telefonen är inlämnad igen. Som tur är så har Telenor några få som faktiskt bryr sig om kunderna så hon som hjälpt mig de senaste gångerna med telefonen skall nu försöka hjälpa mig att få ett nytt märke så jag slipper Nokia. Nu skall jag dra in till stan och ta en fika. Vi hörs senare, pusspuss

2010-08-09 | 15:03:25 | | 2 Kommentarer

Kraftiga aggressioner



Jag blir så jävla trött asså. Nokia N97, telefonen för dig som vet vad du vill. Sånt jävla skitsnack, det kunde ha stämt om det jag ville var att operatören lurar en på pengar och pissar på sina kunder eller att telefonen skulle vara sämre än första mobiltelefonen man ägde. Jag satt och diskuterade med en kille tidigare idag om hur dålig telefonen/telefonerna (har fått utbytt den mot samma modell) varit de 3 månaderna (av 11) jag faktiskt fått ha dem hemma. Sedan när jag kommer hem hänger sig skärmen och telefonen vägrar nu att starta. Den har legat på laddning i snart 5 timmar men vägrar fortfarande att starta. Detta skulle kunna vara jobbigt nog för mig men jag har även idag insett att min senaste operation inte längre håller axeln på plats utan den har nu börjat hoppa urled igen och lägger sig nu över ett gäng nerver vilket leder till en ganska så kraftig smärta. Och på allt detta har man haft en härlig baksmälla. Ojojoj, vilken dag säger jag bara. Morgondagen får nog spenderas på sjukhuset och någon av Telenors butiker.

2010-08-08 | 20:49:05 | | 2 Kommentarer

Börsen



Jag kom att tänka på en ganska rolig sak för en stund sen. Jag har precis fyllt sjutton år och vet ni vad jag gör, jag sitter och kollar av börsen och hur räntan rör på sig. Det jag finner mest komiskt i det hela är att jag gör det med nöje, jag tycker det är intressant. Jag låter som världens nörd nu men det är sant, jag skulle absolut kunna se mig själv som en börs/fond-mäklare med fin kostym och den pampigaste bilen i framtiden. Förhoppningsvis stämmer mina framtidsbilder haha.

2010-08-08 | 19:22:19 | | 1 Kommentarer

@ Felicia

Före

Efter


En redbull och en stor latte och man är igång igen. Gårdagen spenderades med riktigt sköna människor hos Felicia. Fick lära mig en hel del business av en kille vid namn Hannes asså och en hel del av det kommer vara till användning nu när man börjar med egen företagsamhet i skolan. Grymt schysst. Nu väntar lite vila och sedan första fotbollsträningen efter sommaruppehållet. Bra att starta bakfull!

2010-08-08 | 14:47:28 | | 1 Kommentarer

Stressigt

Ohhh, paniken börjar sakta med säkert smyga sig fram över kroppen. Kläderna ligger huller om buller och jag har inte en aning om vilket plagg jag bör ha till vilket. Egentligen har jag full kontroll men stressen gör ingen gott när det gäller humöret, gud nåde den som säger emot mig nu här hemma asså. Men ge det tio minuter så är jag "back on track" igen. Senare ikväll drar jag till Floda på fest för en kompis som fyllde år igår. Just därför vet jag inte om jag kan lova fler uppdateringar idag. Men då hörs vi imon istället. Pusspuss

Sitter med min systers dator så hittade ingen bra bild på mig, därför fick det bli en på henne haha.
Foto: Ingrid Arnsand Jonsson

2010-08-07 | 17:46:11 | | 1 Kommentarer

GANT fall 2010



Går det att göra något annat än att älska GANT.s nya kollektion? Det välklädda finns där, det vardagliga finns där det sportiga finns där, den innehåller i princip allt som bör finnas för att bli en perfekt kollektion. GANT har för mig alltid varit ett snofsigt märke som alla wannabes burit men jag har sedan ungefär ett år tillbaka ändrat den uppfattningen något kopiöst.

2010-08-07 | 15:01:30 | | 0 Kommentarer

green


Ojoj, vilka enormt dåliga bilder. Men så kan det gå när mobilblixten vägrar funka.

Igår blev ännu en lyckad dag/kväll. Det blev en god middag på Hard Rock med Emma, Malou och Jonathan. Efter det följde jag med Emma hem för att se hennes lägenhet och jag säger bara ojojoj. Drömläget och grymt snyggt. Efter det kom pappa för att hämta mig men i bilen blev det ändrade planer så han fick köra ner mig till Eriksberg istället där ett gäng väntade. Därifrån blev det att åka med dem till donken och äta ännu mer mat. Ett "Happy Meal" slår ju liksom aldrig fel.
Nu skall jag dra på mig träningskläder och sedan dra ett tungt pass. Pusspuss

2010-08-07 | 13:16:31 | | 2 Kommentarer

tattoos

Sitter och letar inspiration över internet till en kommande tatuering. Är mest sugen på en enkel och basic text till att börja med och på en plats som är lätt att täcka för. Därför skulle jag behöva lite tips på någon fin text eller liknande. Pusspuss



2010-08-06 | 14:56:23 | | 23 Kommentarer

NK


Fick hem mitt nya kort från NK idag så här skall det handlas framöver, gött är det!
Vad händer annars då? Det är ju fredag och grejer och om jag uppfattat det rätt slutar de flesta sina sommarjobb idag. Själv skall jag snart dra mig ner och träna och ikväll skall jag till Hard Rock och äta.

2010-08-06 | 13:31:19 | | 0 Kommentarer

spotify

Follow me on Spotify

2010-08-06 | 03:13:27 | | 0 Kommentarer

The Catalyst

Det var längesedan Linkin Park gjorde en låt i min musiksmak, jag hade näst intill förlorat allt hopp om att nån gång få en sån där härlig Linkinhype-känsla igen. Men då, precis när hoppet är på väg att slockna, slockna för alltid, finner man den. Deras nya singel. En grym låt som jag tidigare idag även märkte var en bra låt i gymmet. Låten heter "The Catalyst"

2010-08-06 | 01:23:41 | | 2 Kommentarer

Fotboll, kvällshäng, McEwan




Det var en helt okej match förut, Blåvitt vann men gick inte vidare på grund av deras tidigare förlust på bortaplan. Efter matchen ringde John så jag mötte upp honom och Nicke för för att pappa sedan skulle kunna köra ner oss till Eriksberg där lite folk väntade och även resten av kvällen spenderades. Mysig dag.


En av dem som var med nere i Eriksberg var Sebastian McEwan och vet ni vad han är? Han är cool, riktigt cool!

2010-08-05 | 23:56:52 | | 2 Kommentarer

Blåvitt



Jag ringde pappa förut när jag var nere i Eriksberg och frågade om vi kunde se på fotboll idag, tio minuter senare ringde han tillbaka och sa att biljetter till Blåvitt var fixade så nu skall jag dra in till stan och äta något, sedan väntar en grym match. Hörs senare, pusspuss


2010-08-05 | 17:09:43 | | 0 Kommentarer

Aktiv


Precis kommit ut ur gymmet och skall snart dra mig mot duschen. Sedan väntar lite volleyboll nere i Eriksberg. Känner att man börjar leva ett riktigt aktivt liv. Men vi hörs senare. Pusspuss.

2010-08-05 | 13:42:32 | | 1 Kommentarer

Inhandlat



Tröja - Köpt på Smögen.
Skor - Köpta på H&M.
Hårvax - Sämsta vaxet ni kan tänka er. Jag fick panik imorse när jag märkte att jag glömde mitt Bedhead i Kungshamn igår så jag skickade mamma för att köpa ett vax att använda tills jag får tillbaks det andra och det blev ett riktigt "79kr vax". Inget jag kan föreslå!
Kaffe - Hasselnöts-kaffe, köpt på Indiska.

2010-08-04 | 22:34:40 | | 7 Kommentarer

Big City Life


Jacka - Peak Performance, Piké - Ralph Lauren, Jeans - Zara, Skor - Zara Int., Klocka - Moretime

Min syster ville dra med mig in till stan efter att jag tränat färdigt och jag hade inget bättre för mig så jag bestämde mig för att dra med. Det slutade med ett par nya skor och en present till en kompis.

2010-08-04 | 20:12:33 | | 1 Kommentarer

Rösta på FavoritChrillan


Jag hoppas ni har röstat på mig i "Veckans Blogg" på Amanda Rieem's blogg.
Klicka här eller på bilden för att komma till omröstningen!

2010-08-04 | 14:09:51 | | 1 Kommentarer

cochen



Gårdagen blev faktiskt riktigt mysig och jag fick köpt en ny tröja på Smögen. Dagen spenderades i Kungshamn med kubb och annat mysigt i solen, senare drog vi över till Smögenbryggan för att kolla i lite affärer. Från Smögen åkte vi tillbaka till Kungshamn där maten redan låg på grillen. Det är så en riktigt sommardag skall vara.
Idag lär inte bli en lika mysig dag utan solen syns var femte minut och kylan ligger i luften. Därför skall jag om cirkus trettio minuter dra mig ner för att träna. Vi hörs lite senare. Pusspuss

Har du några syskon? om ja hur många och ålder? står du isåfall dina syskon nära?
Svar: Jag har en storasyster som är 21 år gammal. Jag måste säga att vi står varann riktigt nära och kan prata om allting och det är inte allt för ovanligt att vi gör saker tillsammans. Jag följer t.ex. med henne och hennes kompisar ut på krogen.
Hej! jag ska köpa ett par nya höga converse till hösten/vintern. vilken färg tycker du är snyggt på en tjej då? funderar på antingen bruna, röda eller vita. vad tycker du?
Svar: Först och främst säger jag antingen röda eller vita. Sedan beror det på vad du har för stil och hur stor ork du har till att matcha. De röda kan vara svåra att ha till en del plagg och färger då de lätt skär sig. Medan vita för mig är de bästa skorna man kan ha då de går att ha till i princip allt. Därför tycker jag att du skall köpa ett par vita.

2010-08-04 | 13:55:59 | | 1 Kommentarer

Kungshamn/Smögen

Tjenare alla sköna läsare, kolla vem som är uppe i tid. Jo eran aldelles egna Chrillan. Jag är uppe för att jag om fem minuter skall sätta mig i en bil upp mot Kungshamn/Smögen. Därför kommer det idag bli en riktigt slackande dag på uppdateringsfronten. Men vi hörs när jag kommit hem. Pusspuss

2010-08-03 | 10:02:05 | | 7 Kommentarer

Lovekiller


Skjorta - Emilio, Shorts - H&M, Skor - Converse

Nu är man hemma från en dag med volleyboll och bad för att äta grillat och svida om. Sedan väntar en kväll på fotbollsplanen. Pusspuss

2010-08-02 | 18:41:55 | | 11 Kommentarer

BedHead



Nu måste jag skynda mig in till stan för att köpa ett nytt vax. Satsar nog på att det blir ett till BedHead.
Efter jag handlat det måste jag skynda mig hem igen för att sedan dra och spela lite beach-volleyball. Vi hörs lite senare. Pusspuss

2010-08-02 | 13:12:35 | | 3 Kommentarer

Yellow Shorts


Farfarströja - H&M, Shorts - MQ, Skor - Vagabond, Halsband - JC

Fick bli en härlig kvällsoutfit när jag drog ut med Philip för att spela lite basket. Nu känns det verkligen som att sommaren snart är över. Det blir kyligare på kvällarna och mörkret kryper på snabbare än vanligt. Längtar redan tills nästa sommarlov.

2010-08-01 | 23:05:14 | | 2 Kommentarer

107Sport



Åkte iväg med mamma och pappa tidigare idag och köpte en sportutrustad 107:a som jag skall övningsköra med. Liten, snabb och grymt skön att cruisa runt i. Kan bli nya shopping-bilen nu när jag tänker efter haha.

2010-08-01 | 20:15:41 | | 2 Kommentarer

Lackande uppdatering



Idag händer det en hel del så kommer förmodligen inte göra så mycket uppdateringar. Ni kommer få reda på det är jag skall göra senare, pusspuss

2010-08-01 | 14:34:11 | | 2 Kommentarer