GWfall/winter11

 

”GWfall/winter11″  är Svenska streetwear-märket Galagowears 8:e kollektion!

Galagowear startade sin verksamhet år 2007 och har sedan dess arbetat med att kombinera mode med gatukulturen. T-shirts och hoodies från tidigare kollektioner har främst präglats av influenser från det amerikanska gatumodet. Intresset från allmänheten har varit stort och människor från olika delar av kulturen har hyllat Galagowear, främst för snygg design men också för innovationen om ett svenskproducerat streetwear-märke.

 

Under den korta tiden på två år gick Galagowear från att tillverka ett fåtal t-shirts till sin egna webshop, till att producera hela kollektioner och leverera ut till återförsäljare över hela Sverige. Med den nya kollektionen tar Galagowear steget från street-nivån och går upp och utmanar de större modebolagen med en mer förfinad urban design.

 

Kläderna går nu att beställa på Galagowear.com och kommer under nästa vecka kunna gå att handlas hos alla våra återförsäljare

 

I samband med releasen av höst/vinter-kollektionen gjorde vi en ny lookbook som säkert många kan se likheter med från en gammal klassisk musikvideo.

 




Lookbook - http://www.youtube.com/watch?v=iDbWyAaPc0E&feature=channel_video_title

Directed, cut and filmed by Galagowear crew

Edited effects by Cantoreggi
www.cantoreggi.com

Original MUSIC by TSHIRT

http://www.galagowear.com
http://www.facebook.com/galagowear
http://www.twitter.com/galagowear



Peace Out

2011-09-15 | 12:45:58 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback