Tänk om...



Tänk om: Man kunnat leva livet likt på en räkmacka. Studier, ångestfylld träning, alla bråk, ja allt det där man helst av allt inte vill ha att göra med skulle varit ett minne blott, man skulle glidit förbi det hela. Man gått rakt ut i arbetslivet som en välbetald arbetare, en arbetare inom det yrke just en själv tycker är roligt, inte något man läste i tidningen skulle ge bra avkastning. Vid sidan om har man den där underbara familjen att komma hem till varje dag, ni vet, den där familjen när ens fru och barn står på uppfarten och vinkar in en. Visst skulle det varit något?!

Med detta sagt kan vi konstatera att någon kollar på alldeles för många Hollywood-filmer och istället borde återgå till pluggandet. Ha det bra så länge. Pusspuss

2010-09-21 | 21:21:50 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Frida

Skulle du verkligen vilja ha det så lätt? :) Du vet, lite motgångar i livet är bra för en! Jag tror inte man blir en bra arbetare förrän den dagen man har upplevt både motgångar och medgångar. Men skönt att drömma ibland:) Lycka till på provet idag!

2010-09-22 // 10:08:27
» Micaela

Tror inte det skulle vara så himla kul att ha livet som en räkmacka. Utan motgångar vore livet ingenting, och det gör ju en till den man är idag. Men jag förstår, visst skulle det vara underbart att allting redan var klart och gjort. Men tänk dagen när man väl står där och man kan vara stolt över sig själv för att man har lyckats med det man vill åstadkomma här i livet.

2010-09-22 // 13:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback