Nyårsafton,

Gott Nytt År! kanske lite tidigt men det får ni ta haha. Vad händer, är det fest eller? Själv skall jag till mina kusiner och fira det nya året med släkten. Har bunkrat upp med en massa raketer så det kommer bli rikigt nice när klockan slår 00.00. Det kommer ju dessutom vara en massa god mat, inte den uttjatade julmaten uten oxfilé och hummer. Nu skall jag äta frukost och sen duscha, får se om jag orkar göra en update när jag kommer hem.
Hoppas ni får en bra nyårsafton, pusspuss<3

"Happy New Year by Jin"


2009-12-31 | 13:19:31 | | 0 Kommentarer

Onsdag.

Chacha alla söta, måste börja med att säga att jag vaknar tidigare och tidigare. Jag faknade lixom kvart i ett idag, vad är det som händer. Jag somnar ju lixom inte förens halv 6 haha, känns lite halvsegt med så lite sömn. Jag har iaf ägnat "morgonen" till att lira Fifa med K-M, jag skall inte ens säga hur det slutade :(
Nu skall jag iväg med bapi och köpa a lot of fireworks, här skall det smällas. Det kommer säkert bli lite kraftiga smällar här med tanke på att John skall komma hit sen också.
Se ya'll later, pusspuss(L)

(orkar inte lägga in bild lr video nu så ni får nöja er med det här haha)

2009-12-30 | 15:00:21 | | 0 Kommentarer

Mysigt på stan,

Chacha alla söta, idag har det varit en mysig dag på stan. Roligt att träffa Jelina och lixom "snacka ikapp" oss lite haha. Vi satte oss på Café Vasa och pratade oavbrutet, det blev allt från skolan till familjen. Det måste göras mycket oftare, måste dessutom träffa andra saknade från gamla klassen så är det nån som vill träffas är det bara att höra av sig.

Just nu sitter jag och piller med ett nätbaserat operativsystem som är väldigt smart, Icloud. Det fungerar verkligen bra och man kan logga in på det ifrån princip vilket internetuppkopplat system som helst, jag använder det på min mobil och mitt PS3. Det fungerar precis som Windows Vista bara att det inte är lika stort minne, jag tror minnet ligger på 2-3gb för gratisanvändare men för en viss summa kan du bli premiumanvändare och får istället upp till 100gb rakt in i systemet. Jag använder det för använda msn, se på film och lyssna på musik. Man kan också ha det för att flytta filer till andra datorer. Det är alltså ett OS värt att testa. Klicka här för att testa: ICLOUD

PussPuss(L)


Dagens Outfit:

Jacka-Zara
Skjorta-Tommy Hilfiger
Byxor-D&G
Skor-DinSko
Halsduk-H&M
Klocka-Swatch Shaq 34

2009-12-29 | 21:20:36 | | 3 Kommentarer

Tuesday.

Chacha alla söta, sitter och kollar bilder från i sommras och drömmer mig tillbaks men skall snart röra mig mot duschen. Idag blir det ju som sagt fika med Jelina på stan vilket är efterlängat då vi inte setts sen i juli. Kanske hinner se om man hittar nåt i klädesväg också, känns lite tomt i garderoben vilken man måste göra något åt.
Checkar in senare idag när jag kommit hem, pusspuss (L)


Turkiet och inga tider att passa,



2009-12-29 | 13:27:22 | | 1 Kommentarer

Fifafarsan.

Chacha allihopa, just nu är jag faktiskt på rätt så bra humör. Min bdb (Chriibban) har fått vara oanmäld en hel dag, inte en enda som anmält den för "kränkning av annans tillgångar" idag. Det får bli ett litet "WOHOO" på det asså.
Har för övrigt haft en riktigt chill dag, mestadels av dagen har gått till att spela en massa matcher mot pappa på fifa. Haha han blir alltid lika grinig när jag vinner och sedan vill han inte spela mer men efter en stund kommer han tillbaks och säger "Vi kan väll spela en match till men jag förstår inte vad alla tycker är så bra med det här j*vla cp-spelet. Det finns ju ingen tanke bakom det".
Adda mig på PS3 om ni vill möta mig, jag heter ChrillarN på det.

Jag har också hunnit planera en fika imorgon med en gammal klasskamrat, det skall bli riktigt mysigt. Lite tråkigt att man inte träffar sina gamla klasskamrater så ofta längre.

Nu skall jag sätta på en film. Pusspuss alla söta (L)

Inte alla som har en Fifafarsa, hihi

2009-12-28 | 23:04:23 | | 1 Kommentarer

Monday.

Chacha alla söta, jag sitter och funderar på varför jag inte kan gå och lägga mig i tid. Jag skall alltid ligga uppe tills klockan är minst 5 lixom. Det är inte okej för jag orkar inte vakna sent varje dag. Kolla idag lixom, jag vaknade halv 2 och blev överraskad för jag sov för en gångs skull inte till efter 3. När går ni och lägger er?

Måndag idag också, vad händer? För mig vet jag inte vad som händer, bara att höra av sig om man vill göra nåt. Jag checkar in senare för nu skall jag äta frukost. Pusspuss<3

"Alicia Keys - Doesn't mean anything"


2009-12-28 | 13:43:54 | | 1 Kommentarer

Ren idioti?

Åhh vad grinig jag blir,först blir min ena bdb borttagen pga att jag tydligen inte får lägga ut en bild på sakerna jag fått i julklapp får det räknas som kränkning av andras tillgångar? WTF Lixom? skall dem ta bort min bdb för att jag har fått lite mer i julklapp än vad nån i typ umeå fick lixom, nä så skall det f*n inte va. Sedan gör jag en ny vilket det händer samma sak med för att jag lägger ut en bild på min moppe? Asså vem är det som helt seriöst orkar anmäla mig för att jag har en moppe som är värderad till mer än hans/hennes farsas bil? Usch stör mig på folk som skall hålla på så.

Jaja nu skall jag inte vara sån utan jag skall vara samma gamla glada Chrillan nu när jag fått skriva av mig haha.
Vaknade sent och har inte orkat göra något speciellt heller utan bara legat hemma framför tv och chillat.
Åhh skall ha en liten reunion med en gammal klasskamrat i veckan, mysigt^^ Det var för längesedan vi träffades nu.

Nu skall jag kolla på den nya American Pie och se om den är nåt att ha, jag har hört att den skall vara rätt kass men men vi får se.

Pusspuss alla söta(L)

Längtar till sommarlovet nu asså haha...



2009-12-27 | 23:45:04 | | 0 Kommentarer

Vart tog julen vägen?

Nu känns det verkligen som julen är långt, långt borta. Slask ute på gatorna, man är trött på all mat som har med julen att göra och det är inga julfilmer på tv längre. Nu känns det bara som en tråkig mörk tid, allt känns grått och man vill bara så långt härifrån som möjligt. Vilket varmt land som helst hade varit bra nu bara man slipper det gråa.

Vaknade iaf för inte så längesen, jag måste verkligen börja gå och lägga mig tidigare istället för att ligga och kolla på UFC tills klockan är 5 - halv 6 haha. Det känns som man sover bort hela dagen, speciellt när man vaknar och det redan är mörkt ute.

Jag checkar in senare för nu skall jag lägga på soffan och kolla lite repriser av Grey's Anatomy.
PussPuss alla söta<3

"Alicia Keys - Empire State of Mind (Part II)"


2009-12-27 | 15:50:36 | | 0 Kommentarer

Dag på landet.

Chacha alla söta, sorry för dålig update idag. Jag har spenderat hela dagen hos farfar med släkten vilket har varit väldigt mysigt faktiskt. Roligt att träffa vissa som man inte träffat på ett bra tag och dessutom ha något att pika "storkusinen" för under hela dagen. Kan samtidigt säga att "storkusinen" i vanliga fall kallas Alex eller Ange och han ville så gärna att jag presenterade honom här på bloggen så alla tjejer skulle ha någon att tråna efter. Han är ca 185cm lång, vältränad fotbollsspelare på hög nivå (VFF:s A-trupp). Han har ljust hår och är lite av en märkesbög haha så om det är någon som är intresserad så är det bara att slänga en kommentar. Juste han är född 1990. Förutom att vi umgåtts med släkten har vi också ätit gott och brottats med minikusinerna i tv-rummet, alltid nice.

Vad händer på nyårsafton förresten, någon som vet vad man kan göra?
Skall kolla lite på tv nu så kanske jag checkar senare, om inte så säger jag godnatt tillsammans med Alicia Keys.
Pusspuss alla söta. <3

Alicia Keys - Distance And Time


2009-12-26 | 22:47:08 | | 5 Kommentarer

De efterlängtade julklapparna,

Chacha alla söta, hoppas ni hade en mysig julafton igår med mycket mat och presenter. Det hade iaf jag.
Här kommer en liten lista på det jag fick. Det är folk som ville att jag skulle fotografera det jag fått så jag fick la gö det då haha. Måste bara säga att det är lite tråkigt att jag fått flera påhopp via pm på bdb om ekonomi och påhopp som "bratbög". Jag förstår inte riktigt var min sexuella läggning kopplas sammans med ekonomin? Dessutom kan jag med 100% säkerhet säga att jag inte är homosexuell. Det enda jag förstår utifrån era kommentarer är att ni verkar vara måttligt avundsjuka. Till er kan jag bara säga att det är roligt att ni forsätter läsa min blogg trots era åsikter om mig haha.
Jaja nu skall vi inte vara sånna utan nu skall jag försöka räkna upp det jag fick i julklapp.

FavoritChrillans Julklappar:
Jag har säkerligen glömt något menmen i stora drag, This was it.
Pusspuss alla söta, see ya'll later<3

Swatch Shaq 34
<3




2009-12-25 | 22:20:31 | | 3 Kommentarer

Mys!

Det blev allt en mysig julafton med god mat och massor med julklappar. Jag måste ha varit riktigt snäll iår haha. Nu väntar ännu en mysdag med massor av filmer och godis. Känns alltid lite vemodigt på juldagen, ett helt år kvar till julafton lixom. Men än är ju inte det juliga över, imorgon blir det ju av till farfar med hela tjocka släkten, alltid mysigt att träffa hela släkten och bara umgås.
Nu skall jag äta frukost för det är ju inte gjort än, man får ju tänka på att det är lov och då skall man inte vakna innan 12 om man inte är tvungen.

Jag gör en lista på alla fina presenter jag fått sen.
Pusspuss alla söta<3

"3OH!3 ft Katy Perry - STARSTRUKK"


2009-12-25 | 15:00:10 | | 2 Kommentarer

God Jul!

God Jul alla söta<3
Det blev en mysig dag igår med julklappshandling och liseberg. Passade också på att klippa mig Panasche, blev en kortare frissa nu. I och med att det är julafton idag så blir det inget långt inlägg och troligen inte några fler under dagen heller. Så jag får med hjälp av CB säga GOD JUL!
Pusspuss alla söta(L)


2009-12-24 | 11:38:44 | | 1 Kommentarer

Mysdag.

Idag kommer det bli en mysig dag, drar när som helst till stan för att gå i butiker och köpa de sista julklapparna. Senare vid typ 16-17 skall jag till Liseberg med familjen och gå runt där och bara andas julanda lixom. Sen blir det nog hem för att kolla på Bingolotto som varit en tradition sen jag var liten. Det kommer helt enkelt bli en riktigt mysig dag. Hör senare, pusspuss alla söta(L)


2009-12-23 | 12:19:38 | | 2 Kommentarer

Ett vanligt dagsdilemma.

Vad är det svåraste valet man gör under en dag? Kan det vara kläderna, skorna?
Nej det är vilken mobil man skall ha och vilket utseende den skall ha! Rätt skönt faktiskt att ha flera olika att välja på och kunna matcha dem med olika kläder. Finns det lixom något coolare än att kunna komma med en blå mobil till en blå outfit lr om man har en ljusrosa skjorta lr liknande kunna bryta av helt med en knallrosa mobil? Riktigt nice är det måste jag säga.

Pusspuss alla söta, checkar in senare med en "outfit" jag fått flera mail om att folk vill se haha. <3

iPhone+N97=(L)

Många färger(Y)

2009-12-22 | 16:46:50 | | 6 Kommentarer

Syster(L)

Äntligen är hon hemma! Blev till att vakna tidigt för att snabbt bege sig ut till landvetter. Planet var beräknat att landa vi 09.10 men pga massa snöstormar och sån shit landade dem vid 09.30. Ifrån landvetter begav vi oss till ett konditori för att köpa en massa färskt bröd och bullar, det blev en lång och mysig frukost. Man kan iaf säga att det märks att hon är hemms igen. Hög musik och ett jäkla spring fram och tillbaka. Haha menmen, det är ju Kim det<3

Kimpalimpa(L)


2009-12-22 | 13:14:18 | | 0 Kommentarer

All night long, (L)

Blev ingen hemkomst för syster idag utan hon får tillbringa natten i Finland. Är tydligen snöstorm och hon har bara myskläder på sig. Haha måste vara sjukt kallt. Aja hon kommer hem i morgon istället och jag som lovat att komma och hämta henne på landvetter måste vara där när planet kommer vilket är beräknat att landa 09:10 så det blir ingen sovmorgon imorgon heller. Har förövrigt spenderat dagen hemma, John var här en stund förut också men var åkte sedan för att köpa gran med familjen. Så mysigt med julen då man nästan gör allting med familjen och som det ser ut nu kommer det bli en riktigt mysig jul med mycket snö, tummen upp för det. Man kan ju undra vad man får av tomten också, jag har ju varit så snäll under hela året för det säger min mamma haha.

Nu skall jag sätta på en film och kanske sedan försöka sova, så här tidigt på ett lov lixom men känner att det behövs. Jag säger godnatt tillsammans med CB.
Pusspuss alla söta.

"Chris Brown - Gotta Be Your Man"



2009-12-21 | 23:52:29 | | 0 Kommentarer

Snöig måndag.

Usch idag blev det inte lika lång sömn. Vaknade vid 11 av att telefonen ringde, inte nice! Sedan vid halv 12 kom farfar hit en snabbis med julklappar. Haha när jag kollade ut förut fick jag värsta chocken haha, jag märkte att det snöade mycket i natt men trodde inte det snöat så mycket. Sjukt mycket snö så förhoppningsvis kanske man får en vit jul iår!!!

Jag funderar på att gå och lägga mig igen med en bra film och lite frukost att äta haha. Skall förövrigt tillbringa dagen på landvetter för idag kommer storasyster hem, wohoo. Får se om hon köpt något fint till mig hihi. Vet just nu bara att hennes plan är ganska försenat.

Nu får det bli till att fixa nåt att äta. Pusspuss sötnosar<3



Vore inte helt fel med en resa till solen efter jul & nyår asså!



2009-12-21 | 12:29:31 | | 0 Kommentarer

Nattbloggar igen,

Softishdag! Dagen började ju som jag tidigare skrev ganska sent, sjukt skönt. Den började med frukost och film, sedan softade jag lite i soffan med gitarren. Senare hörde John av sig så det blev att han kom hit vilket nästan alltid resulterar i chill, om vi inte har krut eller något annat brandfarligt då. Vi satt framför tv:n när K-M skicka ett sms och sa att det snöa så vi kollade du för att se att det faktiskt snöade och inte så lite heller. Riktigt mysigt, jag vet att jag i tidigare inlägg varit riktigt hatfull mot kylan och allt men nu när det är jullov och man inte behöver stå och frysa på morgonen påväg till skolan så är det helt okej, speciellt nu när det bara är 3 dagar kvar till jul. Snön kan sedan stanna till nyårsafton och efter det skall den försvinna från stan. Då skall den bara finnas i små skidorter och liknande där bönderna är vana vid kyla.

Sitter nu och kollar runt på lite olika bloggar och lyssnar på lite musik så inatt får jag säga god natt med en låt från Damian Marley.
Pusspuss alla söta<333

"Damian Marley feat Nas - Road to Zion"


2009-12-21 | 00:29:08 | | 2 Kommentarer

Utsövd!

Mmm riktigt skönt att för en gång skulls bara kunna sova ut. Vaknade för inte ens 2 minuter sedan.
Söndag idag, vad häner mer än att det är faktiskt inte känns deprimerande att det är söndag vilket det gjort de senase tre månaderna? Märkte nu att mamma och pappa varit och köpt en stor julskinka, förhoppningsvis fixar dem den idag.

Jag skall nog kolla på nån film om en stund iaf sedan får dagen avgöra vad som händer. Om någon vill gö nåt så hör av er haha.

Skall äta frühstück nu så pusspuss alla söta läsare checkar in senare<33


älskar denna vårbil!




2009-12-20 | 14:56:25 | | 5 Kommentarer

Nattblogg,

Chacha alla söta. Jag vet att ni saknat mig men men. Blev inte som planerat idag, strax efter jag skrivit mitt första inlägg idag fick jag reda på att mina minikusiner skulle komma hit. Det blev istället att vara lite lekfarbror till två gullungar, 3 & 5år gamla. Riktigt  myysigt.

Jag kunde iaf inte hålla mig ifrån "Wallander - Skytten" så när de gått blev det till att sätta på den med en gång. Den var helt okej faktiskt. En film att se om man inte har något att göra nu i mörkret.

Oj kom precis att tänka på att klockan snart är kvart i två, det är ju söndag så imorgon kommer systeryster hem. Nice som fan skall det bli, saknar henne verkligen nu.

Nu skall jag fortsätta lyssna på musik och sitta en liten stund och bara varva ner efter dagen.
See Ya'll, pusspuss<3

"Jay-Z, Rihanna & Kanye West - Run This Town"


2009-12-20 | 01:45:38 | | 1 Kommentarer

Lördag.

Chacha bloggen, lördag idag. Vaknade tidigt idag av att mobilen ringde. Efter samtalet kunde jag intte gå och lägga mig igen för mormor skulle komma hit vid 12 och jag hade lovat att vara hemma. Blev en god brunch i alla fall med potatisgratäng, rostbiff och kalkon. När mormor sedan åkte härifrån åkte jag iväg för att köpa mössa men det slutade istället med en keps haha.

Sitter och funderar på vad jag vill ha för mat idag, har inte en aning vad jag känner för idag. Jag sitter samtidigt och kollar på egopics från början av nian, shit vad man längtar tillbax asså.
Skall iaf vara hemma idag och kolla på nya wallander, någon som vill joina?

Ser att besökarna ökar så glöm inte att sprida bloggen till era vänner och att kommentera lite mer.
Checkar in senare, PUSSPUSS<3

Andra veckan i nian<3



2009-12-19 | 17:08:28 | | 1 Kommentarer

Lov(e it)!

ChaCha Bloggen<3
Kom precis hem från "julavslutningen", blev att köra nåt quiz och äta lussebulle. Kan bara säga att jag är sjukt glad över att äntligen ha lov! Slippa skolan i tre veckor nu, kan det bli bättre? Fredag idag också, vad händer hos folket?
Får se vad jag gör, kolla om man får tag i någon. Skall för tillfället iaf gå och koka mjölk till lite varm chocklad, mums.
Hörs sen, pusspuss<3

Haha här har ni en bild på mig också som Benjamin gjort i paint ((A*

2009-12-18 | 12:02:11 | | 2 Kommentarer

Juligt.

Mhm, vad mysigt. Suttit och kollat julfilmer framför öppnaspisen hela dagen. Det är så himla mysigt när man sitter där i mysbyxor, tjocktröja och ett stort täcke över sig. Man blir så himla avundsjuk när man sitter där och kollar på alla perfekta jular med snö och mörker, vi har ju bara kylan. Men när jag sedan tittade ut genom fönstret såg jag att det hade börjat snöa. Det var första gången på länge som jag blivit glad över snön. Jag kommer ihåg när man var liten och kunde vara ute i snön från morgon till kväll. Nu är man enbart det om man åker skidor.

Imorgon är det julavslutning i skolan också, äntligen. Verkligen skönt med ett brake från skolan nu och bara kunna vara. Inga måsten och inga tidiga morgonar.

Vad säger ni skall man återgå till någon mysig film nu och dricka lite varm chocklad?
Se ya'll later, pusspuss<3

Snart kommer tomten, tur att jag varit snäll i år (A)



2009-12-17 | 19:14:54 | | 0 Kommentarer

Freeziiiing!

Brrrr, sjukt kallt idag. Dessutom hade man gympa idag så var tvungen att ta bussen, fattar inte hur jag överlevde i morse när jag väntade. Fick iaf bli att ta på sig bikerboatsen idag, grymt varma och sköna.

Softishdag idag igen, film, film och åter film var vad vi höll på med i skolan och sista lektionen var gympa. Var på Heden och åkte skridskor, det var inte så kallt som jag trodde det skulle vara. Efteråt passade jag och några andra på att kolla på Musikhjälpen, haha shiit vad kort Jason "Timbuktu" är. Dessutom fick Robin en ny vän, så gulliga tillsammasn var dem<3.

Är sjukt hungrig nu, har bara ätit en liten sallad idag så nu bär det av för att se om vi har nåt varmt att äta. Efter det skall jag bädda ner mig i täcket och tända en varm brasa.

Checkar in senare, Pusspuss lovers.


Dagens Outfit:
Jacka-Åhléns
Stickat-Åhléns
Tröja-H&M
Byxor-D&G
Skor-Johanssons
Halsduk-H&M
Väska-FredPerry/NK



2009-12-17 | 14:48:00 | | 2 Kommentarer

Sjuk?

Var tvungen att stanna hemma idag igen efter att ha spytt. Som tur va så var det tydligen "sista anhalten" på magsjukan från förra veckan. Kan antagligen gå till skolan imon igen. Detta har gjort att jag spenderat dagen framför tv:n och datorn. Det släpps så sjukt mycket bra musik just nu alltså, och dessutom såg jag att Idol Calle släpper ett album 2 dagar efter Erik släpper sitt. Haha fail för GayErik!

Ohh bara två dagar kvar tills det är lov nu, så himla skönt. Och på måndag kommer syster hem också, wiiiie!<3
Skall se om mamma är klar med maten än. Ha det bra till jag checkar in senare, pusspuss<3

"Chris Brown - Nothin"


2009-12-16 | 16:54:54 | | 5 Kommentarer

Sovdags?

Satt precis och kollade på MulattoBee's blogg. Han skrev ett inlägg om en låt som jag självklart inte skulle lyssnat på, nu sitter den som fastklistrad. Det är nästan alltid så när man lyssnar på musik han länkar. Skön musiksmak måste jag iaf säga att han har. Nu tror jag faktiskt, tro det lr ej att jag skall göra mig i ordning och sedan lägga mig i sängen. Ett tag sen nu som man gick och la sig i tid. Jag får säga godnatt med samma låt som MulattoBee.

Pusspuss alla söta läsare. Se ya'll tomorrow<3

"Juelz Santana Ft. Chris Brown - Back To The Crib"


2009-12-15 | 22:39:12 | | 1 Kommentarer

TutTut!

Checkade in posten på vägen hem och gissa vad som låg där. Jo ett körkort, måste verkligen säga att man kan fråga sig vem hårdingen på bilden är haha. Ser ju ut som värsta fångbilden. Jaja man kan väl inte bli fin på alla kort.

Pusspuss lovers<333


2009-12-15 | 17:02:24 | | 5 Kommentarer

Tisdag utan sovmorgon.

Shit jag måste lära mig att sova i tid. Stängde av tv:n halv fyra i natt vilket resulterade i en något svårstartad dag. Den började med att klockan ringde och ringde medans jag försökte klicka av den, jag blev ganska frustrerad då den inte stängdes av. Detta kanske inte var så konstigt med tanke på att jag låg och slog av och på lampan. Jag fick sedan skynda mig på med alla kläder och lyckades hinna till skolan med enbart fem minuters försening. Första lektionen gick åt att kolla på någon konstig tysk film, kanske inte skall klaga då det gav mig en chans att vila lite. Senare var det samhäll och eget arbete så jag och min grupp gick ut i cafét med våra datorer för att öva lite på redovisningen tills imon. Till lunch idag blev det pizza, måste verkligen säga att pizza är riktigt äckligt om man äter det för ofta. Sista lektionen var svenska och en massa redovisningar. Jag gjorde min förra veckan så det var ganska chill att bara kunna sitta och kolla på alla andra. Sitter nu och funderar på vad man skall göra idag men först och främst skall jag lägga mig i soffan och se om det finns nåt bra på mtv.

Måste bara säga att det är sjukt jobbigt när man kollar på tv liknande och hör en låt som sedan sätter sig på huvudet och lixom blir beroendeframkallande. En sån låt är t.ex. den ni kan höra neranför.

Checkar in senare bitches!<333


"Rihanna - Russian Roulette"


2009-12-15 | 14:57:13 | | 0 Kommentarer

Måndag.

Sista korta måndagen är nu avklarad. Började 9.40 och slutade 13.00. Nästa termin blir det 9.40-17.00, fattar inte hur jag kommer klara det. Softishdag var det iaf idag, började sent med matte sedan vart det iväg för att äta lunch. Idag fick det bli Thai, alltid nice. Sen blev det en seg historieföreläsning, som tur är har vi ju egna datorer så man får tiden att gå ganska fort.

Vi får se vad som händer med denna måndag men just nu skall jag vila en stund, är sjukt trött efter att ha kollat på tv till klockan 3 inatt!

Checkar in senare bitches<333


Dagens Outfit:

Tröja-MQ
Linne-Åhléns
Jeans-Zara


2009-12-14 | 13:53:47 | | 0 Kommentarer

Skön dag.

Denna söndag blev faktisk en riktigt skön dag. Började ju som jag skrev tidigare att jag vaknade sent, sedan blev det till att äta något. Sen vart det iväg på träning, vilket var efterlängtat. Sjukt skönt och roligt att träna, att man missar det är la det enda negativa med att vara sjuk. Efter träningen väntade en stor "söndagsstek", så himla gott. Resten av kvällen har tillbringats framför tv:n och photoshop.

Var påväg ner för att lägga mig för en stund sen men kom på att Fotbollskanalen är ikväll, ojoj kanske man får se Zlatans alla mål som gjorts i veckan.

Tills imorgon kan ni lyssna på en riktigt skön låt som satt sig på hjärnan!

Se Ya'll Later Bitches<3

"Toni Braxton - 'Yesterday' ft. Trey Songz"


2009-12-13 | 23:05:24 | | 0 Kommentarer

Söndag.

Söndag igen, den mest depprimerande dagen på veckan. Trött är jag också, vaknade för 10min sen. Var uppe till halv fem igår. Idag blir det nog ytterliggare en softish dag fram till kl 17, då är det träning på G. Inte spelat fotboll på hela veckan så nu sitter det fint med träning. Synd bara att det är innomhusträning mycket roligare utomhus.

Haha fixade PhotoShop CS4 igår, längesedan man höll på med PS så första bilden blev ingen höjdare. Får sitta och öva då jag har tid över. Nu skall jag ta något att äta lite.

PussPuss Bitches<33

Första bilden i PS på ett bra tag!

2009-12-13 | 14:16:09 | | 0 Kommentarer

Lördag.

Usch nu är snön här också, när man väl är så gott som frisk är det klart att det skall börja snöa. Om det nu måste snöa kan det la iaf komma riktig snö istället för det som kommer nu. Men som jag sa så är jag frisk igen så nu blir det updates igen. Vet att ni har saknat mig.

Lördag idag, vaknade vid ett av att mamma fråga mig om jag ville med till stan och kolla lite julsaker. Eftersom jag behöver en ny mössa så åkte jag med, dock hittade jag ingen. Blev lite godis istället, får bli en mys kväll framför tv:n om det nu kommer nåt bra.

Kollade på idol igår, det fick svenska folket att sjunka sååååååååå hääääääääääääär mycket i mina ögon. Hur kan man rösta på talanglösa Erik? Eller rösten har han ju men inte en gnutta utstrålning. Och hans flickvän, vad var det för ett litet miffo. Det var la Eriks stund när han vunnit, inte hennes. Det hade la varit okej om hon bara gick upp och kramade honom som pappan gjorde men inte stå där som värsta nicke nyfiken under hela framträdandet. Vi får hoppas att Calle blir den stora trots sin andraplats, han är ju lixom redan KINGEN.

Nu skall jag klä granen, checkar in lite senare.
Pusspuss Looovers<3333


Dagens Outfit:
Väst-Stadium
Stickat-H&M
Byxor-Zara
Skor-DinSko
Skinhandskar-Åhléns

2009-12-12 | 16:10:08 | | 4 Kommentarer

Fy skäms på mig!

Sorry alla söta, dåligt med update nu men vad skall jag göra när jag är sjuk. Verkar vara nån gammal hedlig maginfluensa, magen är verkligen inte på min sida. Jag har inte haft någon ork alls utan har ägnat dessa två dagar till att ligga nerbäddad i soffan och kollat på Rush Hour 1-3 och Bad Boys 1-2. Riktigt sköna filmer men måste säga att tack vare Will Smith så är Bad Boys snäppet vassare. Men som alla vettiga filmfantaster vet så spelar det ingen roll vad det är för film, är Willie med så blir den garanterat bra. Det bästa är ju att hans karriär började med att han var rappare. Nu skall jag återgå till det stora täcket och soffa för att se om det finns nåt bra på tv. Under tiden kan ni ju lyssna på en skön låt.

Pusspuss Loovers<33


"Will Smith - Getting Jiggy With It"

2009-12-10 | 22:25:00 | | 2 Kommentarer

Sjukling.

Fyfan vad jag hatar att spy, inte nog med det så mådde jag bra fram tills att det kom. Var vaken en halvtimme innan och gjorde de dagliga morgonsysslorna så som äta frukost och liknande och så bara "BooM" från ingenstans spyr jag. Blev chockad först och undrade vad det var som hände. Nu har jag kanske svaret på varför jag varit så trött den sista tiden.

Nu måste jag gå och lägga mig igen för att få lite vila. PussPuss Loovers<33

Sängliggande? -Aa :/


2009-12-09 | 09:18:20 | | 1 Kommentarer

Outfit,

Orkade inte ta någon bild på outfiten idag utan gjorde ett litet kollage. Lägg märke till hur kreativ jag är då jag inte hittade t-shirten jag hade på mig. Varit en riktig slappedag på soffan idag igen med musik och så orkade jag mig faktiskt ner en stund för att spela lite gitarr.

Är verkligen döhungrig nu, inte ätit nåt sen lunchen idag. Pappa  kommer hem snart med mat hoppas jag, jobbigt nu när det är en massa tyskar han behöver lära  upp på jobbet. Inte vanligt precis att han kommer hem vid 20.
Aja nu skall jag iaf duscha för att fördriva tiden tills han kommer  hem.

PussPuss Loovers<33


Dagens Outfit:
Tröja-att.
T-shirt-H&M
Byxor-Acne

Stickad Halsduk-H&M

2009-12-08 | 19:50:18 | | 2 Kommentarer

Tisdag.

Sjukt seg dag, började tidigt idag. Blev tyska 8.15 för att sedan behöva sitta på en samhällslektion. Efter det var en god kycklingsallad passande så det fick det bli, gott som fan lixom. Blev senare en svenska lektion i 2tim 40min, var tvungen att göra ett tal om mig själv vilket säkert gick hyffsat. Idag får det bli en till soffliggardag, är så sjukt trött nu för tiden.

Hörde idag att min syster som är i Asien lyckats ta sitt dykarcertifikat och fått dyka med 4m långa hajar, sjukt coolt. Och snart kommer hon hem, bara två veckor kvar. Riktigt nice skall det bli, saknar henne nu. Nu måste jag äta nåt innan jag lägger mig på soffan. Jag checkar in senare med outfit..

PussPuss Loovers!<3

Chris Brow - Pass Out

2009-12-08 | 16:03:32 | | 2 Kommentarer

Why?

Fått kommentarer om att Albumet Graffiti finns och funnits på spotify hela dagen men jag får inte fram låtarna på mitt acc. WHYYYY?! :O

2009-12-07 | 22:55:54 | | 2 Kommentarer

Chris Brown

Imorgon släpps det, CB.s nya album. Det verkar bli sjukt bra låtar, lyssnat på flera på utube och måste säga att att det inte är många man kommer välja bort. Får hoppas att det läggs ut på Spotify snabbt. Nu skall jag duscha och sedan kolla på Bad Boys, fett längesedan man såg den. Ni kan ju ta och lyssna på på CB sålänge.
PussPuss Looovers<3


2009-12-07 | 22:07:42 | | 2 Kommentarer

Soffan & Musik <3

Har blivit en dag på soffan med en massa musik och playstation. Riktigt skönt faktiskt. Fastnat för Taio's nya BYH.
Här har ni den,

Taio Cruz - "Brake Your Heart"

2009-12-07 | 19:57:39 | | 0 Kommentarer

Dagens Outfit.

Mhm, nu är man något utvilad. Kände verkligen att det behövdes, legat på soffan och lyssnat på musik och spelat lite FIFA. Usch jag är alltid så trött vid denna tiden på året, hatar det verkligen! Det enda positiva är ju att det bara är två veckor kvar till lov. Längtar nåt enormt nu!

Jaja till dagens outfit. Det fick bli en typisk "måndagsoutfit", slapp och luftig haha.



Stickat - Gammal från åhléns
Byxor - inte en aning
Skor - Converse


Pusspuss Lovvers<33

2009-12-07 | 16:22:48 | | 0 Kommentarer

Måndag.

Så skönt att sluta tidigt på måndagar, börjar tjugo i tio och slutade 13.15. Nu känns det slappt men nästa termin slutar jag 5 på måndagar :O helt sick! Aja har varit en ganska slapp måndag, började med "matte" alla satt och gjorde olika vissa jobbade medans andra kolla runt på internet (läste min blogg får vi hoppas). Själv satt jag och lyssnade på musik hela lektionen. Drog sedan till ett mexikanskt ställt och åt lunch, nice som faan lixom. Trodde det skulle bli en seeg historialektion efter det men blev charader istället så den lektionen gicl fort.

Nu sitter jag iaf äntligen hemma, behöver vila upp mig efter en natt utan sömn. Tror jag somnade vi 4 och vaknade vid 5 igen, inte nice! Blir till att lägga sig i soffan och dra några av CB.s nya låtar. Updaterar senare med outfit och så.

Pusspuss lovvers<3

Chris Brown - "Nothin"

2009-12-07 | 14:08:28 | | 0 Kommentarer

Gästbloggare

heeeeeeeeeeej ;D

Julia här, sitter med fjortizchrille på lektion, han skall kriga med sammie ;) sexiii boys<33
hoppas att alla fattar vad vi ska göra för charader ;S hatar sånt här..

Aja ska dra nu, pussssss o kraaam <33

2009-12-07 | 12:13:28 | | 0 Kommentarer

Khoen Ahlen (Y)

En kille med ljus framtid, Khoen. "svensk" kille som gör egna låtar. Hans senaste "Make It" skulle lika gärna kunna vara en från T.I. eller liknande. Fett bra iaf!

Khoen - "Make It"


PussPuss Lovers<3

2009-12-06 | 14:44:36 | | 1 Kommentarer

Söndag.

Sorry alla söta, det har vart dåligt med updates i helgen. Blev en skön dag/kväll igår. Var och hämtade kusin klockan tre på hans jobb sedan vart det direkt till Scandinavium för att titta på Frölunda - Timrå. Mycket seg match för Frölunda, såg ut som de hade träningsvärk allihopa. Efter matchen åkte jag hem och så kom det hem lite folk. Gick och la mig vid 4.30 så blev till att sova länge idag. Vaknade för 10min sen.

Just nu sitter jag och väntar på frukost samtidigt som jag lyssnar på "Put It On A Love Song" nyligen släptes. Ett samarbete mellan Beyonce & Alicia Keys. Känns inte som det kommer bli en hit men vem vet, efter att ha lyssnat på den ett antal ggr kanske jag kommer älska den. Nu skall jag äta rostat bröd och färskpressad juice till det, alltid nice.

PussPuss Lovers<33

Alicia Keys ft. Beyonce - "Put It On A Love Song" (Låten börjar 0.30)

2009-12-06 | 14:35:22 | | 1 Kommentarer

Lördag.

Nu har fredagsmyset gått över till lördag. Vaknade vid tolv för att gå upp och äta en god frukost bestående av nybakat bröd. Kusinen ringde precis och sa att han har biljetter till Frölundamatchen så idag blir det till att gå på hockey, ett tag sen nu asså. Efter matchen vet jag inte vad som händer. Nån som vet nåt man kan göra?


2009-12-05 | 13:11:02 | | 1 Kommentarer

Nattmusik,

Musik att hålla sig vaken till!


2009-12-05 | 02:10:07 | | 0 Kommentarer

Fredagsmyys!

Äntligen fredagsmyys igen. Soft dag också. Samhällslektion på morgonen och sedan matteprov. Var ifrån skolan vid 10.20, tummen upp för det. Sedan blev det hem och kolla Johns hus fort. Efter det blev det in till stan en stund och shoppa lite. Äntligen hittade man ett par NERDS så det blev ett par röda, alltid nice! Blev även ett par byxor och en halsduk. Tog också en snabb lunch på NK vilket aldrig är fel.

Nu blir det till att vänta på John så får vi se vad vi gör sen.
Pusspuss lovers<3


Dagens Outfit:
Jacka-HellyHansen
Tröja:Åhléns
Byxor-H&M
Halsduk-H&M
Keps-Ralph Lauren
Skor-Gamla Converse



Dagens Shopping:
Byxor-Zara
Stickad Halsduk-H&M
NERDS-Rut m.fl


2009-12-04 | 14:59:25 | | 5 Kommentarer

Bloggtraffik (Y)

Bli medlemmar för min skull;)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=chriibban

2009-12-03 | 18:28:07 | | 1 Kommentarer

Musik?

Wzup? Någon som har förslag på lite bra musik, behöver verkligen lite nya låtar på spotify så skicka gärna era listor. Längtar till Chris Browns nya album släpps, då kommer man ha musik så det räcker för ett tag<3
Här är en av hans nya låtar,

"Chris Brown - Your man ain't me"

Riktigt skön låt faktiskt,

Pusspuss mina söta små läsare, se ya'll later <3

2009-12-03 | 18:07:13 | | 0 Kommentarer

Torsdag.

Softishdag.... Soligt för en gångs skull, dock var det minusgrader men idag var det faktiskt ganska mysigt med kylan. Riktigt soft dag i skolan har det varit också, först var det bara tyskaprov vilket var läsförståelse så inget man pluggar till, efter det var det min grupps tur att göra redovisningen i engelskan. Självklart vann gruppen jag var med i, det båste ju varit min "starka" insats som var bidragande till det.

Sedan blev det en god sallad till lunch på Paprika och efter det skyndade jag för att leta efter ett par Nerdglasses.

Blev iaf idrott sista lektionen, självklart var man kung på den då det var hiphop-dans på MoveIT gymnasiet. Sedan blev det vidare till stan igen för att leta efter glasögonen i några andra butiker men icke då, de finns ju nån stans. Det får bli till att beställa dem på internet istället.

Nu får det bli till att lägga sig i soffan och slappa fram tills träningen ikväll, tagga...

PussPuss lovers<3




Dagens Outfit:

Jacka-Att.
Byxor-Acne
T-shirt-Att.
Stickat-H&M
Skor-Converse

2009-12-03 | 15:22:02 | | 2 Kommentarer

Sommar eller Vinter?

Måste bara göra ett inlägg om det här. F*n vad jag hatar vintern, finns inget jobbigare. Stänidigt kallt, mörkt och det blir så sjukt halt ute också. Det skall bara vara kallt och finnas snö mellan den 23dec - 2jan. Sen får det gärna slå om och bli varmt med en gång. Vad är snö bra för lixom? Enbart skidor och julstämning om ni frågar mig.
Så nu måste jag ju fråga alla söta bloggläsare vad ni föredrar, sommar lr vinter?

Saknar sommaren nåt enormt! Äckliga frost!


Pusspuss <3

2009-12-02 | 16:45:47 | | 7 Kommentarer

Onsdag.

Ytterliggare en dag avklarad i skolan. Onsdagar måste vara de segaste dagarna på veckan. Dessutom vaknade jag vid 7 i morse när jag började 9.20 så det blev ingen sovmorgon för mig. Väl i skolan var det engelska och en muntlig resovisning med ämnet "The perfect party" men min grupp blev flyttade tills imon. Efter det blev det långlunch vilket resulterade i en asiatisk buffé, alltid lika nice. Efter det väntade en tre timmars lång samhällslektion, behöver jag ens kommentera det? Sista lektionen var lika seg den, ännu en muntlig redovisning fast nu skulle jag göra den själv. Skolan slutade 16.10, asså det är så sjukt tråkigt med skolan. Nu är jag tillslut hemma och skall bara lägga mig på soffan med datorn och softa till max. Vi hörs lovers, pusspuss<3



Var det lika segt i grundskolan?

2009-12-02 | 16:37:17 | | 1 Kommentarer

Tisdag.

Äntligen klar med allting, Historiauppsats och Engelskan. Sjukt seg dag, trodde jag skulle somna i skolan. Skall på skall på möte med fotbollen nu så måste dra. Kommer en ordentlig uppdatering snart när jag inte har så mycket att göra så var bara lugna ;)

Pusspuss lovers, Keep it going<3

2009-12-01 | 17:46:36 | | 0 Kommentarer